• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"LUKA DONČIĆ NIJE LIDER I TAČKA!" Otac rekao šta sin misli, RASPAD SISTEMA u Dalasu? "Ni Irving nije vođa"

Autor Dragan Šutvić

Slovenački košarkaš Luka Dončić je pod "rafalnom paljbom" poslije neubjedljivih igara za Dalas u posjednja dva mjeseca.

 luka dončić nije lider u dalasu  Izvor: Profimedia

Luka Dončić nije u formi i djeluje da će Dalas ostati bez doigravanja (i dalje u teoriji mogu da "upadnu" u plej-in), a to je otvorilo Pandorinu kutiju u njegovom timu. Priča se o pritivatnim problemima koje ima Dončić, potom o "lošoj hemiji" unutar svlačionice otkako je Kajri Irving stigao u Teksas, a na sve to sada se umiješao i Tim Hardavej, otac košarkaša "Džuniora" koji nastupa za Dalas od 2019. godine.

Slavni košarkaš, član "Kuće slavnih", optužio je Luku Dončića da mu nedostaju liderske sposobnosti dok je gostovao u jednoj TV emisiji što je dodatno uzburkalo atmosferu u taboru Maveriksa.

"Dalasu nedostaje lider. Luka Dončić nije lider, Kajri Irving nije lider. Lider je bio Džejlin Branson", kazao je Hardavej podsjetivši da je Dalas napravio užasan potez kada je letos Bransona pustio u Nikse u kojima se pretvorio u zvijezdu tima: "Lider vodi primjerom igre u odbrani. Kada nešto kaže, što često radi, vidi se kakav je lider u pitanju. I kao što sam rekao, Dončić i Irving nisu lideri. Oni su komplementarni i dominantni košarkaši, sjajni skoreri, ali...".

Od kada je Dalas u "blokbaster" trejdu doveo Irvinga, imaju skor od devet pobjeda i 16 poraza, i izmiče im plej-of, pa Hardavej senior ističe da su napravili strašnu grešku jer su bili četvrti-peti i nije bilo potrebe da nešto mijenjaju. Poslije svega, Hardavej senior je svog sina "uvalio" u probleme, pa je Hardavej mlađi morao da se izvini i objasni da ne misli isto što i otac.

"Nisam mislio da ću se jutros probuditi i morati da se fokusiram na ovu temu, ali to je moj otac. Volim ga, bio je toliko godina u ligi, ali moram da kažem da se 1000 odsto ne slažem sa njim. Više puta sam isticao da je Luka veliki lider i to stalno pokazuje. Isto je i sa Irvingom od kada je došao", napisao je između ostalog košarkaš Dalasa i naglasio da to što njegov otac takve stvari priča na televiziji, ne znači da i sam isto misli.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC