• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sada i zvanično, Partizan je TOP 8 Evrolige! MONDO podkast "Šesta lična" - Edin i Miloš o "Vječitima"

Autor Mladen Šolak

Poslušajte i pogledajte najnoviju epizod MONDO podkasta Šesta lična

 Mondo podkast Šesta lična o Crvenoj zvezdi i Partizanu Izvor: MONDO

Idu dani, prolaze utakmice...uh, kad prije uskrs? Čini nam se baš daleko taj septembar. Ali dosta staračkih priča – Partizan je u četvrtfinalu Evrolige i mi imamo ponešto da kažemo o tome!

Crno-bijeli su već dugo vremena bili „viđeni“ u završnici elitnog evropskog takmičenja, ali je pobjeda u kneževini to i ozvaničila. Poigrao se sa svojim čuvarom Kevin Panter i ubacio trojku iz driblinga, ovjerivši tako plasman svoje ekipe među osam najboljih u Evropi. Veliki uspjeh, i prvi put za Srbiju nakon sedam godina da će imati predstavnika u evroligaškom doigravanju.

U ovoj epizodi, shodno tome, malo više vremena provodimo pričajući o Partizanu i njihovoj evroligaškoj avanturi. Malo smo i pričali o tom čuvenom „Obra-efektu“, tj. barem kako ga mi vidimo. Uz to se provukla i priča o nekim starim Evroligama, razlikama između nekad i sad, i sve što uz to ide.

Naravno, govorili smo i o Crvenoj Zvezdi, koja se časno oprašta od takmičenja sa šansom da „izbije“ na 50% učinka – veliki uspjeh, ali i veliki uzdah, jer su crveno-bijeli svakako mogli bolje. Bole sad još jače oni porazi od Bajerna, Reala i Panatinaikosa, ali šta je – tu je. Ostalo je Dušku Ivanoviću da prestroji svoje trupe i napadne ABA titulu – težak izazov, ali ne i nedostižan...

U ostatku ABA pregleda, drama za Borac – MZT se izborio za pol poziciju pred posljednje kolo, biće tu svega! Split je svoju šansu izgleda prokockao, ali Zadar i Derbi nisu, dok se ostatak tabele nije toliko gibao...pred nama je posljednje kolo, a onda i „dopunska nastava“ za ekipe koje su odlagale. Takav finiš nije se svidio ni Edinu ni Milošu, i obojica su tu imali ponešto da prigovore.

Ponovo se vidimo u utorak, kada ponovo pričamo prvo o NBA! Takva je sezona, a i mi smo nekako primarno NBA ekipa...mada, kako brojke kažu, svratite vi i da poslušate šta kažemo o ovim „našim“ zbivanjima!

Vidimo se!

Pogledajte

01:10:33
Šesta Lična – S5A17
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC