• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Loša vijest za Partizan - mora na teži put u plej-ofu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Partizan još ne zna ime rivala, ali zna u koju zemlju putuje u Top 8 fazi.

 Evroliga - teži raspored za Partizan u plej-ofu Izvor: MN PRESS

Makabi je pobijedio Real Madrid u Tel Avivu i tako osvojio peto mjesto na tabeli Evrolige pred plej-of, što znači da će igrati u Top 8 fazi protiv Monaka. To ujedno znači i da Partizan neće moći da i u plej-of serijji igra protiv tima Saše Obradovića, koji je zbog "najslabijeg" domaćeg terena i zbog čestih oscilacija i nepredvidljivog ponašanja lidera ekipe, Majka Džejmsa, bio željeni protivnik svih ekipa raspoređenih od petog do osmog mjesta u Top 8 rundi. "Ponos Izraela" je sada sigurno peti i ići će u kneževinu jer ima poen više u međusobnom skoru protiv beogradskih crno-bijelih.

Sada je poznato da će Partizan u slučaju pobjede protiv Panatinaikosa u petak od 20.30 igrati u plej-of seriji protiv Real Madrida ili Barselone. Trenutno se za to pita Barsa, koja će u istom terminu u petak igrati protiv Valensije i ako pobijedi, biće druga na tabeli jer ima bolji međusbni skor od "kraljevskog kluba". Real će ostati drugi samo ako Valensija iznenadi ekipu Šarunasa Jasikevičijusa.

Prije dramatičnog meča u Tel Avivu, u kojem je Makabi pobijedi 100:96 poslije produžetka, Partizan je dobio dobre vijesti iz "Pionira", u kojem je Crvena zvezda Meridianbet pobijedila Fenerbahče takođe posle dodatnih pet minuta i tako omogućila crno-bijelima da ostanu u trci za peto mjesto. Kasnije tokom večeri, Real ipak nije izdržao u Izraelu, čime bi omogućio Partizanu zicer da pobjedom protiv Panatinaikosa igra protiv Monaka, koga je dva puta savladao u ligaškom dijelu Evrolige.

Dakle, Partizan pobjedom zauzima šesto mjesto na tabeli, eventualnim porazom pada na sjedmo, a u svakom slučaju čeka vijesti iz Španije. S obzirom na to da su i Partizan i Barselona u petak favoriti, trenutno djeluje najrealnije da će crno-bijeli igrati protiv Reala, koga su takođe nedavno "pregazili" u krcatoj Štark areni.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC