• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sramota! Španci otpisali Partizan i prije nego što je plej-of počeo: Real i Barsa na F4, Željkov tim je poklon!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nevjerovatno kakva drskost španskih novinara i to prije kraja regularnog dijela Evrolige. "As" je već otpisao Partizan, ali i još neke timove!

 Španski novinari otpisali Partizan Izvor: MN PRESS

Partizan je trijumfom nad Real Madridom ovjerio plasman u Top 8 Evrolige, a pobjedama nad Monakom i Panatinaikosom do kraja takmičenja u regularnom dijelu stigli su do nevjerovatnog šestog mjesta na tabeli. Sada ih čeka duel sa "kraljevskim klubom" u četvrtfinalu, a tu su već otpisani! 

Španski novinar Hose Ignasio Pinilja je predvidIo da će Partizan igrati četvrtfinale sa Realom i već je otpisao crno-bijele! Iako je samo nekoliko dana prije pisanja teksta pod naslovom "Real i Barselona osuđeni su na međusobni duel u polufinalu Evrolige" tim Željka Obradovića razbio Real u "Areni" 104:90, on je već vidio duel španskih timova na F4 u Kaunasu! 

Žrijeb Evrolige je jasan i bolji iz duela Partizana i Reala ide na pobjednika serije u kojoj se Barselona sastaje sa Žalgirisom, ali tekst koji je objavio "As" ne ostavlja prostor za iznenađenje. "Fajnal-for se igra u Litvaniji i ako stanje na tabeli ostane ovako, Real i Barsa će igrati u polufinalu", navodi se u tekstu.

Iako je ipak Pinilja uzeo u obzir da je Partizan sve bolji i da diže formu, nije ga to brinulo previše. Riješio je da izbaci crno-bijele iz plej-ofa Evrolige dva kola pred kraj regularnog dijela takmičenja.

"Ako bi se sezona danas završila u četvrtfinalu bi igrali Real i Partizan, tri pobjede neophodne su za prolaz dalje. Partizan je žestoko napredovao u posljednje vrijeme, od decembra ima 74 odsto uspješnosti, igra pod komandom Obradovića i pred 20.000 ljudi u Areni, dok je Fener u slobodnom padu. Poklon koji čeka španske timove je taj što će onda u polufinalu igrati jedni protiv drugog. Ove sezone odigrali su četiri meča i oba tima imaju po dvije pobjede", zaključuje se u tekstu.

Ipak, na terenu stvari stoje drugačije. Sada čekamo da počne serija koja se igra na tri pobjede, a prva dva duela biće odigrana u Madridu gdje crno-bijeli žele jedan "brejk" i šansu da u Beogradu sa dvije pobjede završe posao. Iako to nikako neće biti lako, ovakav potcjenjivački ton španskih medija je daleko od opravdanog. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC