• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OSVOJILA EVROLIGU, A NE MOŽE DA DOČEKA DA DOĐE NA PARTIZAN: "Arena" će da ključa protiv Reala, a tu će biti i šampionka!

Autor Haris Krhalić

Jelena Bruks ne može da dočeka mečeve Partizana i Real Madrida u Evroligi.

 Jelena Bruks stiže na meč Partizana Izvor: mn press/youtube/EuroLeague Women

Prošle godine je osvojila Evroligu sa svojim Šopronom, a ove godine će doći da podrži Partizan u napadu na ovaj trofej! Jedna od najboljih srpskih košarkašica svih vremena Jelena Bruks oglasila se na tviteru i najavila da će dati sve od sebe da stigne na prvi meč četvrfinalne serije Reala i Partizana koji će biti igran u Beogradskoj areni. 

Susret u kome su Španci već otpisali Partizan počinje duelima u Madridu, a zatim će "kraljevski klub" stići u Beograd da igra sa crno-bijelima. Tu će crno-bijeli imati navijačicu koja zna kako se osvajaju ovakve titule:

"2. maj! Lokacija "Beogradska arena". Stavljeno na listu obaveza!", napisala je Jelena Bruks, a odgovorio joj je bek crno-bijelih Danilo Anđušić: "Vidimo se?", na šta je ona napisala: "Najiskrenije se nadam."

Prošle godine je Jelena Bruks bila jedna od ključnih košarkašica u pohodu Šoprona na evropsku titulu. U finalu je mađarski tim savladao Fenerbahče 60:55, a srpska reprezentativka je imala 9 poena i 11 skokova, a na terenu je provela 39 minuta. Kao kapitenka je podigla pehar, a u timu Šoprona bila je i Nevena Jovanović. 

Jelena Bruks u karijeri nikada nije nastupala za Partizan, pošto je u Srbiji igrala za Šumadiju iz Kragujevca, Dubočicu iz Leskovca i Vojvodinu. Sa reprezentacijom Srbije ima dva zlata i bronzu na Evropskim prvenstvima, kao i bronzu na Olimpijskim igrama.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC