• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BUDUĆNOST OTPUSTILA JOVANOVIĆA! Srpski trener nije "preživio" kiks protiv Borca iz Čačka

Autor Haris Krhalić

Budućnost saopštila da je srpski trener napustio klub.

 Vladimir Jovanović nije više trener Budućnosti Izvor: MN PRESS

Trener Budućnosti Vladimir Jovanović napustio je klub nakon šok-poraza od Borca iz Čačka, kojim je gost u "Morači" izborio opstanak. Iako utakmica nije imala rezultatski značaj za Budućnost, očigledno je nakon nje u klubu prelomljeno da je vrijeme za rastanak - i to neposredno pred početak plej-ofa ABA lige.

Podgoričani su u četvrtak završili učešće u Evrokupu dramatičnim porazom od Ulma u osmini finala i to nakon vođstva od čak 17 poena razlike. Oscilacije u tom meču koštale su crnogorski tim plasmana u četvrtfinale, a poraz protiv autsajdera iz Čačka očigledno je koštao Jovanovića posla na kojem je radio od prošlog ljeta.

Bivši trener Partizana i Mege ostavio je tim na sigurnoj trećoj poziciji i to tri dana pred meč protiv crno-bijelih u "Morači", zakazan za petak u 19 časova. "Budućnost obavještava javnost da su klub i doskorašnji šef stručnog štaba, Vladimir Jovanović, večeras sporazumno raskinuli saradnju. Do sporazumnog raskida saradnje je došlo nakon poraza od ekipe Borca iz Čačka u posljednjem kolu ABA lige. O promenama u stručnom štabu i daljim koracima, klub će blagovremeno obavijestiti javnost. Budućnost želi uspješan nastavak karijere Vladimiru Jovanoviću", napisano je u šturom saopštenju.

Nakon poraza od Borca, Jovanović je nezadovoljan izašao pred novinare i rekao da takav ishod nije način da se završi ligaški dio. Njegov tim je do te utakmice ostvario osam uzastopnih pobjeda, ali su u Podgorici ipak procijenili da bi trebalo da dođe neko drugi. "Očekivao sam jako težak meč poslije utakmice u Ulmu, gdje smo pokazali dva lica, da se ne ponavljam. Jako kasno smo stigli poslije toga, igrači su pokazali reakciju na treningu i želju da odigraju dobru utakmicu, ali to nisu pokazali večeras. Žao mi je zbog ekipe i zbog publike, bez obzira što smo imali osigurano treće mjesto. Htjeli smo da je završimo na najbolji način. Sve što se desilo prije toga, kao i gust raspored, ostavilo je traga", rekao je Jovanović poslije utakmice.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC