• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEDOVIĆ SE STALNO ČUJE SA JEDNIM KOŠARKAŠEM PARTIZANA! Nemanja se oglasio: Hoću da ga pobijedim u finalu ABA lige!

Autor Haris Krhalić

Nemanja Nedović pričao je o Crvenoj zvezdi, Partizanu, Panatinaikosu, Evroligi...

 Nedović o Papapetruu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda nije uspjela da prođe među osam najboljih u Evroligi i sada je prioritete promijenila. Ispred sebe postavila je dva cilja, pehare u ABA ligi i KLS. To je potvrdio i Nemanja Nedović koji se nada da će sa saigračima uspjeti da obraduje navijače.

Ne krije razočarenje zbog rezultata u elitnom takmičenju. "Nažalost, nismo prošli u plej-of. Smatram da smo zaslužili, ali smo imali neke teške poraze u mečevima u kojima smo mi imali kontrolu. Sada ne možemo ništa da promijenimo, takav je život i košarka. Imamo pred sobom dva cilja, da osvojimo ABA ligu i domaći šampionat. Nadam se da ćemo uspjeti da prenesemo te dobre igre iz završnice Evrolige na preostali dio sezone", rekao je Nedović u intervjuu za grčki "SDNA".

Prokomentarisao je i izjavu Duška Ivanovića koji je naglasio da je "Zvezda mogla da osvoji Evroligu da je ušla u top8". "U četvrtfinalu Evrolige sve je moguće, ako odbraniš domaći teren onda si na jednu pobjedu do fajnal-fora, a tamo je tek sve moguće. Naravo da ćemo zapamtiti dešavanja iz ove sezone koja nije bila uspješna, cilj je bio top8 i to nismo ostvarili. Ponavljam, imamo još borbu za dva trofeja."

Grčkog novinara posebno je zanimalo šta misli o Panatinaikosu, klubu za koji je igrao prije povratka na Mali Kalemegdan. "Imam poseban odnos sa Panatinaikosom, proveo sam dvije divne godine tamo, volim Grčku, osjećam se tamo kao kod kuće. Žao mi je što PAO nije bio ove sezone na očekivanom nivou i na onom na kom zaslužuje da bude. Čujem da se svašta priča za narednu sezonu i želim im sve najbolje."

Za kraj je pričao o odnosu sa Janisom Papapetruom. Njih dvojica su sarađivali u zelenom dresu, a sada su na suprotnim stranama u Beogradu. "To je nešto nevjerovatno, nešto izvan košarke. Ne zanima me što igra za Partizan, kao što njega ne zanima što sam ja u Zvezdi. Nismo imali toliko šansi da se vidimo zbog teškog rasporeda koje imamo sa klubovima, ali smo se vidjeli nekoliko puta. Često se čujemo telefonom, razgovaramo, razmjenjujemo poruke. Drago mi je zbog njega što je prošao u top8. Nadam se da ćemo imati priliku da igramo u finalnoj seriji ABA lige i da ću ga pobijediti", zaključio je Nedović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC