• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moramo da cijepamo, sve je jasno! Nemanja Nedović se vratio i IZREŠETAO Špance u Pioniru

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nemanja Nedović se oglasio poslije pobjede protiv Baskonije u Pioniru

 Nemanja Nedović o pobjedi Zvezde protiv Baskonije Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda Meridianbet pobijedila je Baskoniju borbenom i požrtvovanom igrom u "Pioniru". Iako je prethodnim porazima praktično ostala bez šanse za plasman u Top 8, ekipa Duška Ivanovića nastupila je energično i uzdrmala najbolji ofanzivni tim takmičenja. Nemanja Nedović oporavio se od povrede i sa 20 ubačenih poena bio prvi strijelac utakmice.

"Umoran sam, nisam trenirao od prošlog ponedjeljka, malo mi je falilo kondicije, ali hvala Bogu koncentracija je bila tu. Mislim da smo kao ekipa odigrali sjajnu odbranu, zadržali smo najbolju napadačku ekipu ako se ne varam na 63 poena, što je sjajno. Tražimo motivaciju u tome da je ostalo još četiri utakmice, sa ovom pet i neka bude ovo prva od pet", rekao je on poslije meča.

I trener Duško Ivanović i njegovi igrači ponavljali su posle meča jedno - da je samo čvrsta odbrana siguran put ka trijumfu.

"I sebi smo pokazali koji je put. Moramo da cijepamo odbranu, u napadu se zna ko šta radi. Bili smo disciplinovani danas, nije nam se desilo šta nam se dešava duže vrijeme, jer se znalo ko šta radi, ko šta treba da napada i koncentracija je bila na visokom nivou."

Crvena zvezda prošla je kroz krizu rezultata i trijumfom protiv Baskonije nagovijestila da će izaći iz tog tunela, iako je doživjela udarac - povredu Luke Vildoze. "Razgovarali smo međusobno, imali smo i sastanke i u razgovore u svlačionici i sve je jasno. Samo treba da nastavimo na ovaj način, pa ćemo vidjeti", dodao je Nedović.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC