• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POBJEDA ZVEZDE KOJA RADUJE I PARTIZAN! Ovaj rezultat veoma odgovara i crno-bijelima, evo i zašto!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trijumf Crvene zvezde protiv Baskonije veoma odgovara i crno-bijelima.

 Pobjeda Crvene zvezde protiv Baskonije odgovara Partizanu Izvor: MN PRESS

Malo je situacija u kojima pobjeda jednog "vječitog" rivala raduje drugog, praktično ih nema nikad, ali ova bi mogla da uđe u tu čudnu kategoriju. Crvena zvezda pobijedila je Baskoniju u hali "Aleksandar Nikolić" i zaustavila španskog rivala koji se aktivno bori protiv Partizana za plasman u Top 8 fazu.

Tim iz Vitorije stigao je u Zvezdin "Pionir" kao prvi iznad crte za Top 8 i sa skorom 15-14, ali nije imao odgovor za maestralnu igru Fakunda Kampaca, koji je dao ogromnu energiju ekipi na obje strane terena. Zvezda je prije svega ratničkom odbranom ograničila šuterski moćnu Baskoniju na samo 63 poena i zadržala kakvu-takvu matematičku priliku za prolaz. Sa druge strane, to će sigurno dati dodatni motiv crno-bijelima pred petak i veliku utakmicu protiv Olimpijakosa u Štark areni.

Baskonija u preostale četiri utakmice igra protiv Albe, Fenerbahčea i Asvela kod kuće (sve zaredom), a u posljednjem kolu je očekuje izuzetno teško gostovanje lideru Evrolige, Olimpijakosu. Zvezda će pokušati da iskoristi još neki eventualni poraz Baskonije u utakmicama protiv Valensije kod kuće, Asvela u gostima, Olimpijakosa kod kuće i takođe Fenerbahčea kod kuće, u posljednjem kolu. Za to vrijeme i Partizan će pokušati da se učvršće u Top 8 društvu nakon ovog poraza Baskonije u meču protiv Olimpijakosa u petak, a zatim i u susretima protiv Barselone, Reala, Monaka i Panatinaikosa u preostala četiri kola.

Pročitjate i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC