• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na Partizan bez glavnog trenera, ali Bugarin je tu: Lider Evrolige stiže u Beograd i zna šta ga čeka u paklu pune Arene!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Olimpijakos je stigao na evroligaški spektakl u Srbiju

 Olimpijakos gost Partizana u Evroligi Izvor: MN PRESS, Klodian Lato/Eurokinissi

Košarkaši Olimpijakosa igraće u petak protiv Partizana bez glavnog trenera Jorgosa Barcokasa, koji zbog virusa neće moći da sjedi na klupi i da bude u hali. Ekipu je na putovanje odveo njegov asistent Hristos Papas, koji je najavio da će lider Evrolige pokušati da igra svoju igru i da tako odgovori na žestinu crno-bijelih.

"Partizan je jak tim, sa mnogo talenta i sa izvrsnim trenerom. Neće biti lako, jer svaki protivnik mora da nametne svoj tempo i u odbrani i u napadu. Generalno, moramo da igramo svoju igru i da budemo spremni da se suočimo sa Partizanovom čvrstinom", rekao je Papas pred meč.

Olimpijakos je u prošlom kolu "ovjerio" plasman u plej-of i trenutno je tim sa najboljim skorom u takmičenju, 21-8. Do kraja takmičenja boriće se da sačuva prednost domaćeg terena. "Ako to nije prvi posao koji moramo da uradimo, sigurno je u prvih pet stvari", rekao je Papas.

Sa druge strane, poznato je koliki značaj meč nosi za crno-bijele (16-13), u njihovoj aktivnoj borbi za ulazak u doigravanje. "Moraćemo da kontrolišemo emocije, uglavnom zbog tribina, zbog motivacije i želje protivnika... Sve to igraće ulogu", izjavio je grčki trener.

Najbolji igrač Olimpijakosa, Saša Vezenkov, bio je heroj pobjede uz zvuk sirene u prošlom kolu, kojom je grčki velikan "ovjerio" plasman u plej-of. U MONDO podkastu "Šesta lična" Edin Avdić je najavio predstojeći meč porukom da će prioritet crno-bijelih biti da zaustave upravo bugarskog asa.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC