• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda po planu, mali odmor za Partizan! MONDO podkast Šesta lična - finiš ABA lige, a onda znamo šta slijedi!

Autor Dragan Šutvić

Poslušajte najnoviju epizodu MONDO podkasta Šesta lična.

 podkast šesta lična o aba ligi  Izvor: MONDO

Još četiri kola do kraja!

Dobro, još pet...ako uračunamo one zaostatke. Ali kratko rečeno, ova ABA sezona se bliži svom finišu – redovna sezona se završava krajem aprila, a onda znamo i sami šta slijedi. Međutim, dajte prvo da završimo ovo što je pred nama.

Partizan je u nedjelju trebalo da igra u Podgorici, međutim ta utakmica je odložena za kraj aprila, pa će crno-bijeli imati dodatno vremena da se spreme za bitan meč sa Olimpijakosom. Pirejci dolaze u Beograd u odličnom raspoloženju, ali isto se može reći i za Partizan, koji je u velikom naletu forme. Nakon simultanke u Istanbulu protiv šampiona Evrope, Partizan je spreman da još jednom pobjedom u potpunosti otškrine vrata četvrtfinala. Možda baš ove nedjelje?

Što se Zvezde tiče, ona za kraj evropske sezone čeka još samo matematički proračun, kao i „odrađivanje“ preostalog posla. Malo je duša gledalo crveno-bijele protiv Studentskog Centra, i ambicije navijača su, logično, dosta splasnule. Daleko je sezona ipak od gotove, i ima još da se igra – možda ne previše u Evropi, ali u plej-ofu ABA lige itekako. Nije čak ni to prvo mjesto van dometa, iako će biti teško doći do njega. Vidjećemo može li Duško Ivanović da prestroji trupe i dođe do željenog rezultata.

Cedevita Olimpija zbila je redove i pobijedila Cibonu, te se njihova borba za treće mjesto i dalje nastavlja. Pobjedu je upisao i FMP, a jako bitan trijumf ostvarila je Mega koja će sad najvjerovatnije redovnu sezonu završiti na šestom mjestu. Kostur plej-ofa je skoro pa skroz formiran, a u cijeloj sezoni, zapravo, ostaju još dvije nepoznanice – ko će popuniti doigravanje tj. ima li Split neke šanse, i ko ispada direktno, a ko će u baraž. Što se ovog drugog pitanja tiče, utakmica u Čačku između Borca i MZT-a, na programu sljedeće nedjelje, daće mnoge odgovore na ta pitanja.

A mi? Mi odgovore standardno nemamo, ali imamo i nešto da ponudimo. Pa sad, valjda to bude dosta...za ostalo, vidimo se u četvrtak kada pričamo o NBA!

Pogledajte

01:03:37
Šesta Lična – S5A14
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC