• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zbog navijača Partizana tako reagujem, inače nisam takav!" Panter se oglasio: "Tada smo vidjeli ko je stvarno uz nas"

Autor Dragan Šutvić

Kevin Panter pričao je o Partizanu, navijačima, borbi za top 8...

 kevin panter o partizanu  Izvor: MN PRESS

Partizan je dobio neplaniran odmor, trebalo je da igra protiv Budućnosti u nedjelju, ali je taj meč odložen zbog predsjedničkih izbora u Podgorici. Iskoristio je tim Željka Obradovića nekoliko dana da se regeneriše, odmori i spremi za ono što slijedi. Pakleni raspored u martu i meč sa Olimpijakosom. Kevin Panter pričao je upravo o tome, borbi za top 8, odnosu sa navijačima, kapitenskoj traci...

Počelo je od malo opuštenijih tema poput odmora i slobodnog vremena u srpskoj prestonici.

"Odmarao sam se, bilo je potrebno za moje tijelo, uzeo sam dva slobodna dana, pa sam se vratio aktivnostima. Radim dosta stvari, dobro poznajem Beograd, trudim se da uživam, daleko sam od kuće. Trudim se da učinim da se osjećam kao kod kuće, sve što možete da pomislite sam vjerovatno već uradio", počeo je Panter razgovor za klupsku televiziju.

Rijetko kada Kevin emotivno reaguje, mada je u posljednje vrijeme više puta pokazivao svoja osjećanja javno.

"Ne pokazujem emocije kada igram, kada vidite da ih pokazujem onda je to određena situacija. Navijači iz mene izvlače te emocije. Utakmice su naporne, oni su uključeni u mečeve i natjeraju me da pokažem te emocije. Ne možete da vidite šta osjećam, jer držim stvari u sebi, ali zahvaljujući njima te stvari izađu na vidjelo. Tokom utakmice sam 'zaključan' i trudim se da kontrolišem sve. Uživam u interakciji sa ljudima."

Uloga kapitena je nešto na šta se navikao.

"Cijenim mnogo njihovu podršku. Velika mi je čast što sam kapiten Partizana. Vidim koliko je ovaj klub ozbiljan kada je košarka u pitanju. To je pokazatelj kako se ponašam prema svemu ovome, kako radim, pokazuju mi poštovanje. Pokušavam sve to da prihvatim, da se zabavim, da idem postepeno. Samo radim i uživam."

Sada Partizan igra za top 8 Evrolige, ima skor 16-13 na pet kola prije kraja. Međutim, ni on ni ekipa ne zaboravljaju težak period sa kraja prošle godine kada su se ređali porazi.

"Karakter se tako gradi, kroz takve stvari. Mnogi ne razumiju. Svako može da bude srećan i da vas voli kada pobjeđujete, to je lako, kada ne ide, onda vidite ko je uz vas. Tada smo vidjeli ko je uz nas i svi smo bili zajedno, radili, borili se i ti momenti su pomogli za drugi dio sezone. Juri se plej-of ili fajnal-for ili šta god, onda se sketite tog perioda u novembru, decembru kada nije išlo dobro."

Do kraja ligaškog dijela u elitnom takmičenju Partizan igra sa Olimpijakosom, Barselonom, Realom i Panatinaikosom u Areni, a prije duela sa Grcima imaju gostovanje Monaku.

"Čekaju nas dvije veoma teške nedjelje, kreće od Olimpijakosa, onda ide meč za mečom. Daćemo sve, mislićemo pozitivno, radićemo ono što smo radili do sada. Branićemo domaći teren, pokušaćemo da usrećimo i navijače i nas i da dostignemo ciljeve. Imamo timske ciljeve", zaključio je Panter.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC