• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oni će dobiti VEĆE plate - na spisku trojica iz Partizana i Zvezde!

Autor Dragan Šutvić

Luka Vildoza, Matijas Lesor i Filip Petrušev trebalo bi da dobiju povećanje plata na ljeto...

 lesor petrušev i vildoza dobijaju veću platu  Izvor: MN PRESS

Pojedini igrači imaju fantastične sezone u Evroligi i na ljeto bi mogli da očekuju povećanje plata. Neki od njih mogli bi da zarade i duplo više. Na tom spisku su i trojica košarkaša Partizana i Crvene zvezde. Iz crno-bijelih je tu Matijas Lesor, a iz crveno-bijelog tabora Luka Vildoza i Filip Petrušev.

Specijalizovani košarkaški portal "BasketNews" napravio je spisak igrača sa njihovim trenutnim zaradama i iznosom koji bi mogao da se očekuje na kraju sezone. Trojica stranaca iz redova "vječitih" su tu i o svima njima imaju samo riječi hvale i očekuju da će oni dobiti unosniju zaradu.

Pri samom vrhu spiska je Lesor za koga navode da zarađuje 50.000 evra mjesečno. "Matijas je poslije igranja u Evroligi prošle sezone došao u Partizan koji je igrao Evrokup i pokazao je nevjerovatan napredak. Rad sa Željkom Obradovićem izvukao je najbolje iz njega, pokazao je sve njegove vrline. Produžio je ugovor za ovu sezonu i s obzirom na odnos koji ima sa navijačima ne bi bilo čudno da ostane u klubu i poslije ljeta. Očekivanja su da će njegova nova plata biti između 100 i 130.000 evra", navodi se u tekstu.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanovć

Potom su pisali o Luki Vildozi za koga navode da mjesečno zarađuje 80.000 evra.

"Argentinac nije uspio da nađe mjesto u NBA ligi, vratio se u Evropu i ponovo je 'oživio' u Zvezdi. Pokazao je da može da bude jedan od lidera tima, a poslije dolaska Fakunda Kampaca je malo pao u formi, ali ukupno gledano je ostavio sjajan utisak. Očekivanja su da će njegova nova plata biti između 120 i 130.000 evra", piše u tekstu.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Odmah ispod njega je Filip Petrušev za koga navode da zarađuje 25.000 evra mjesečno.

"Ova sezona je na neki način sezona rehabilitacije za Petruševa poslije razočaravajućeg perioda u Efesu gdje nije dobio povjerenje Ergina Atamana. Povratak u domovinu se za njega isplatio. Pod Duškom Ivanovićem je pokazao sav svoj ofanzivni talenat. Ima samo 22 godine i sigurno će privući veliko interesovanje timova u Evroligi. Tražio ga je i Žalgiris pred početak prošle sezone, ali se klub odlučio za Laurinasa Birutisa. Petrušev je odličan u napadu, mada mora da popravi igru u odbrani, to mu je očigledna mana koja ga sprečava da bude u nekim od najjačih timova. Očekivanja su da će njegova plata na ljeto biti između 50 i 70.000 evra", navodi se tekstu.

Izvor: MN PRESS

Pored njih na listi su Darijus Tompson (Baskonija), Janulis Larencakis (Olimpijakos), Kris Džouns (Valensija), Džona Metjuz (ASVEL) i Bonzi Kolson (Makabi).

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC