• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEDOVIĆU, VOLIM TE KO BRATA, ZVEZDINO SAM DIJETE! Nemanja vido poruku i napravio sjajan potez

Autor Haris Krhalić

Pogledajte lijep gest košarkaša Crvene zvezde.

 Nedović poklonio dres mladom navijaču Izvor: MN PRESS

Nemanja Nedović napravio je lijep gest poslije utakmice Crvena zvezda - Fenerbahče. Jedan mladi navijač iz prvog reda podigao je transparent na kojem je pisalo: "Nedoviću, volim te k'o brata. Zvezdino sam dijete, od glave do pete!". Nakon što je ugledao to, ljubimac navijača Zvezde i takođe "Zvezdino dijete od glave do pete" skinuo je dres i prišao navijaču kome je ostvario veliku želju. I sigurno ga beskrajno obradovao. Pogledajte tu scenu: 

Na žalost navijača Zvezde i naravno, prije svega na žalost Nemanje Nedovića, on već nedjeljama ne može da pomogne ekipi dok odmiče najvažnija faza sezone. Najprije ga je mučila povreda zbog koje je propustio bitne utakmice protiv Partizana u ABA ligi i Panatinaikosa u Evroligi, a poslije toga je zbog posljedica bolesti ponovo morao na prinudnu pauzu. Dok se uvodi u ritam, u duelu protiv Fenerbahčea odigrao je samo minut i uputio jedan šut, pa se vratio na klupu.

Trener crveno-bijelih Duško Ivanović uveravao je da će i Nedović i takođe mjesecima povrijeđeni Branko Lazić biti spremni da pomognu ekipi u plej-ofu ABA lige, koji počinje krajem mjeseca.  U Evroligi je nakon navedenog, prinudnog izlaska protiv Panatinaikosa odigrao samo još jedan meč u potpunosti i bio najbolji strijelac u pobjedi protiv Baskonije, ali je nakon toga ponovo morao na pauzu i skoro mjesec dana kasnije još budi onog "starog" Nedovića, sa početka sezone. A navijači jedva čekaju da ga probudi.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC