• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janis skočio, pa pao pravo na leđa, NBA bruji o ovome: Povrede na sve strane u plej-ofu, katastrofa za Bakse! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Janis Adetokumbo doživio je tešku povredu na meču sa Majamijem, a pitanje je koliko će biti spreman za drugi meč.

 Janis Adetokumbo doživio je tešku povredu na meču sa Majamijem Izvor: Twitter/Printscreen/@ClutchPointsApp

Nije dobro krenuo plej-of! Gledamo povredu za povredom i mnogo igrača je doživjelo neprijatnosti u prvim mečevima plej-of serija. Među njima je i Janis Adetokumbo, koji je prepao navijače Milvokija u meču sa Majamijem. Grčki košarkaš je igrao samo deset minuta pošto se povrijedio u prvoj četvrtini nakon što se sudario sa Kevinom Lavom i pao pravo na leđa!

Nakon tog sudara nije više ulazio na teren, a Milvoki je rutinski izgubio meč 130:117 i sada je veliko pitanje da li će se oporviti i za drugi meč serije, a ako to ne bude slučaj teško će Baksi izaći na kraj sa Majamijem.

Pogledajte Janisovu povredu:

Na meču Majamija i Milvokija probleme je imala i pobjednička ekipa pošto je u drugoj četvrtini ruku polomio Tajler Hiro. Pouzdani šuter je takođe upitan za drugi meč, a na ovome je upisao jedva 20 minuta na terenu. 

Taman što se vratio na teren poslije cijelog skandala oko tuče sa tinejdžerom, vađenja pištolja i posjete striptiz klubovima i Dža Morant je povrijeđen! On se u četvrtoj četvrtini meča Grizlija i Lejkersa uhvatio za šaku i očigledno da je povreda nešto ozbiljnija. Da stvar bude gora Memfis koji je drugi na Zapadu je izgubio od Lejkersa 128:112 i sada moraju da dobiju drugi meč da Lebron i ekipa ne bi imali šansu da ih "počiste". 

Pol Džordž se povrijedio još ranije, ali sada dolaze vijesti da ga nećemo gledati u prvoj rundi doigravanja. Sjajni krilni igrač koji je tokom sezone bilježio 23,8 poena, 6,1 skok i 5,1 asistenciju po meču neće biti spreman za seriju protiv Finiks Sansa u kojoj je njegov tim upisao prvu pobjedu. Džordž je 21. marta povrijedio koljeno i pitanje je da li će ove sezone uopšte zaigrati u plej-ofu. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC