• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slama mi se srce, ali Partizan uzima Evroligu! Legendarni centar oduševljen crno-bijelima: Kladim se na njih!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Majk Batist vrlo dobro poznaje Željka Obradovića, pa treba vjerovati i njegovim prognozama. A on vjeruje da Partizan osvaja Evroligu!

 Majk Batist: Partizan i Željko Obradović uzimaju Evroligu Izvor: MN PRESS

Partizan je sa Željkom Obradovićem na čelu uspeo da dođe do Top 8 Evrolige, a u četvrtfinalu će se sastati sa Real Madridom. Iako su Španci već otpisali crno-bijele, legendarni Majk Batist ne razmišlja tako. Amerikanac od koga je Obradović napravio najveću silu u reketu u Evropi vjeruje svom bivšem treneru i prognozirao je prolazak Partizana.

"Imamo mog nekadašnjeg trenera Željka Obradovića, sa njim sam osvojio tri titule prvaka Evrope i bilo bi mi jako čudno da tipujem protiv njega. Tako da to neću uraditi", rekao je nasmijani Batist. 

Nekada dominantni centar sada je asistent u stručnom štabu Hjuston Roketsa vjeruje da će Olimpijakos, Barselona i Monako iskoristiti prednost domaćeg terena i proći na Fajnal for, a da to Real Madrid neće uraditi.

"Mislim da je Partizan jako dobro spreman, nijedan trener na svijetu ne priprema ekipu kao Željko. Kladiću se na njih", rekao je Batist, pa podsjetio da Obradović ima samo jedan poraz u 21 plejof seriji Evrolige koliko ih je vodio: "Samo zbog toga se neću kladiti protiv njega", dodao je on.

Amerikanac koji je u karijeri nastupao za Memfis, Bjelu, Šarloa, Panatinaikos i Fenerbahče prati rad svog bivšeg trenera i ističe dvojicu košarkaša Partizana kao ključne. 

"Partizan ima Obradovića, ali sada Dante Egzum igra jako dobro. Vidio sam neke njihove utakmice i Egzum je kontrolisao ritam jako dobro, uspijevao da postiže poene i da se uključi u meč. Imaju i Kevina Pantera koji može da se "zapali" u svakom momentu i mislim da će postizati mnogo poena u ovoj seriji. Znam da će se Real hrabro boriti, ali mislim da će na kraju odlučiti neke uigrane akcije, a tu je Obradović najbolji. To će biti odlučujući faktor", zaključio je on. 

Na kraju je išao tako daleko da je prognozirao da će srpski predstavnik u Top 8 Evrolige osvojiti takmičenje! To bi Obradoviću bila - deseta titula!

"Slama mi srce što moram da se odlučim jer sam igrao za Obradovića, a Šarunas je moj brat i saigrač, Sa njim sam uzeo dvije titule i sada sam jako nervozan kada moram da izaberem. Ali mislim da će učitelj pobijediti učenika i da će Partizan igrati sa Olimpijakosom u finalu. A tamo, takođe mislim da će pobijediti Partizan", završio je Batist. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC