• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rudi Gober ošamario Nikolu Jokića! "Prljava" igra Francuza koji nije birao sredstva! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rudi Gober ne bira sredstva kad igra protiv Nikole Jokića i to se vidjelo i u drugom meču serije Denvera i Minesote kada je ošamario srpskog centra.

 Rudi Gober ošamario Nikolu Jokića Izvor: Twitter/FilipmyCup/Screenshot

Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je prethodne noći još jedan fantastičan meč za Denver i pomogao je svojoj ekipi da povede 2:0 u seriji protiv Minesote. Nikola Jokić je ubacio 27 poena u pobjedi od 122:113, a tokom čitavog susreta vodio je velike bitke sa jakom centarskom linijom "vukova" u kojoj su Karl-Entoni Tauns i Rudi Gober. Ipak, i ovoga puta uspio je da izađe kao pobjednik, ali sa masnicama...

Jokić je dobio mnogo batina i tek devet puta je išao na liniju za slobodna bacanja, a da je imao suđenje kao drugi košarkaši sa "MVP oreolom" iznad glave, ta brojka je mogla da bude i duplo veća. Takođe, čini se da su Goberu ponovo tolerisani nesportski potezi koji su iritirali Jokića čitav meč, ali je ovoga puta makar uspio da se suzdrži u razgovoru sa sudijama.

Situacija koja ga je najviše iznervirala odigrala se u prvom poluvremenu kada je Jokić uspio da "ispivotira" Gobera i da uputi šut izbliza, međutim francuski centar, nekada najbolji defanzivac lige, bukvalno ga je ošamario u pokušaju da ga izblokira. Odmah je bilo vidljivo da je napravio nepotreban trzaj koji je značio da će Jokić dobiti jak udarac u lice, a najtragičnije je što sudije nisu svirale čak ni prekršaj.

Navijači domaćeg tima su se bunili, tražili su i nesportsku, međutim Gober se po ko zna koji put izvukao. Iznervirao je Jokića koji je tada ušao u blagu nervozu, posebno jer je ležao na parketu poslije udarca u lice što su sudije ignorisale, ali je do kraja susreta uspio da se pribere i odvede svoj tim do pobjede.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC