• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki medo, volim te! Jokić odgovarao na pitanja, pa je čuo Šekila i Barklija: "Jedna stvar je ključna za naš tim"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nikola Jokić je poslije meča sa Minesotom pričao sa legendarnim asovima.

 Šekil O Nil poručio Nikoli Jokiću da ga voli Izvor: Printscreen/YouTube/NBA on ESPN

Nikola Jokić pokazao je još jednom šta sve zna i umije. Za 29 minuta na parketu upisao je 13 poena, 14 skokova, šest asistencija i pomogao Denveru da rutinski izađe na kraj sa Minesotom (109:80). Nije forsirao, razigravao je saigrače, hvatao lopte, pogađao kada je bilo potrebno i pokazao je još jednom zašto je MVP, iako će nagradu vjerovatno osvojiti Džoel Embid koji ne prestaje javno da moli za priznanje.

Po završetku meča Jokić je razgovarao sa legendarnim asovima, a tokom intervjua stigao je i da se nasmije kada je čuo Šekila O'Nila da izgovara "Veliki medo". Ernija Džonsona je zanimalo zašto je toliko igrao u drugom poluvremenu kada su Nagetsi imali 30 poena prednosti. "Nije to pitanje za mene. Nemam problem sa tim, da igram u tom periodu kada je sve gotovo, radio sam to prve tri godine u ligi", rekao je Jokić.

Potom ga je Šek pozdravio sa "Veliki medo" i nasmijao ga, pa je uslijedilo pitanje kako mu izgleda na terenu kada sudije puštaju nešto drugačiju igru i ne sude neke faulove na njemu koje su pravili Rudi Gober i Karl-Entoni Tauns. "Smatram da oni rade dobar posao. U plej-ofu arbitri puštaju malo jači kontakt. Nadam se da mogu da budem bolji u sljedećem meču."

Čarls Barkli je konstatovao da je Džamal Marej drugi najvažniji igrač Denvera i upitao Srbina da li mu djeluje da je Kanađanin na 100 odsto kada je u pitanju povratak sampouzdanja. "Iskreno, Marej je ponekad naš prvi igrač i to je važna stvar u našem timu, ne postoji ego, nema problema ako neko drugi iskoči, Gordon, Braun, Porter, sve to nas čini dobrim timom."

Keni Smit ga je na kraju pitao i da li prati ostale mečeve plej-ofa. "Ove godine volim da gledam košarku, obično ne volim, ove mi se sviđa. Liga je puna talenata, kao fan, gledalac, igrač, možeš da uživaš u košarci trenutno", zaključio je Jokić, a onda mu je Šek poručio "Veliki medo, volim te."

Nikola Jokić izjava posle Minesote
Izvor: Youtube/NBA on ESPN

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC