• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SAD KREĆE LAVINA, ŽELJKO ĆE NA FAJNAL-FOR! Obradoviću, imate poruku od novog šampiona - Partizana!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kakva noć za Partizan!

 Bojan Janjić čestitao Partizanu i Željku Obradoviću na pobjedi protiv Real Madrida Izvor: ATA Images/Dušan Milenković/MN Press

Utorak 25. april pamtiće dobro svi navijači Partizana. Košarkaši su u Madridu napravili brejk i pobijedili Real u Evroligi, a odbojkaši su u Novom Sadu srušili Vojvodinu i došli do titule - prve poslije čak 12 godina. Poslije tih mečeva oglasili su se i treneri, Željko Obradović i Bojan Janjić i obojica su bili puni utisaka zbog uspjeha crno-bijelih sekcija.

Janjić je svoje obaveze završio ranije, proslavio je veliki uspjeh, pa je prvi stao pred kamere. "Sad kreće lavina. Željko će sa ekipom na fajnal-for Evrolige. Fudbal se diže, prije ili kasnije. Za mene je sve ovo baš lično, jer sam veliki navijač Partizana. Ne može ovo da se mjeri ni sa čim, posebno jer je Sportsko društvo bilo u krizi", rekao je Janjić.

Poslije duela u glavnom gradu Španije i velike pobjede crno-bijelih košarkaša, Obradović je pričao o utakmici, a onda je pohvalio odbojkaše. "Čuo sam da su osvojili titulu, čestitam im na tome, napravili su fenomenalan rezultat. Čestitam Janjiću na svemu što radi. Nedavno je svratio do nas, razgovarali smo, to je čovjek koji je baš posvećen svom poslu", poručio je Obradović. 

Upitan za Janićev komentar, "Žoc" se na to nasmijao: "Hvala mu na tome, čestitam na svemu što radi odbojkaški klub". Ovako su odbojkaši proslavili usjeh:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC