• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Panter sljedeće godine u NBA! Amerikanac koji "pecka" Zvezdu se javio: Moj mali brat zablistao kod Željka, ali...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Malkolm Dilejni se javio da prokomentariše majstorsku partiju Kevina Pantera protiv Real Madrida.

 Malkolm Dilejni smatra da će Kevin Panter sljedeće sezone igrati u NBA Izvor: MN PRESS

Kevin Panter donio je zlata vrijedan "brejk" Partizanu u četvrtfinalu Evrolige protiv Real Madrida. Panter je kao i mnogo puta ove sezone preuzeo odgovornost i odlučio da sam "završi" utakmicu, a to se pokazalo kao dobra odluka pošto je postigao trojku za 89:87 i veliko slavlje crno-bijelih. Kapiten Partizana je meč završio sa čak 26 poena, tri skola i šest asistencija, a nije dugo trebalo da pohvale krenu da stižu sa svih strana.

I dok Panter pokušava spusti euforiju, što je čini se naučio za godinu i po dana rada sa Željko Obradovićem, njegov prijatelj košarkaš Malkolm Dilejni, koji se često oglašava, čak i "pecka" Zvezdu, odlučio je da ga pošteno nahvali na društvenim mrežama nakon što je gledao kako je "utišao" halu u Madridu.

"Ponosan sam na mog malog brata Kevina Pantera... Trebalo bi da je i dalje u Milanu", napisao je Dilejni misleći pritom da je italijanski klub pogriješio kada je dozvolio da Amerikanac završi u Partizanu u ljeto 2021. godine, dok je potom prognozirao i šta bi mogao da bude sljedeći korak u karijeri sjajnog igrača: "NBA? Znamo da bi otišao. I biće tamo... Sljedeće godine će biti tamo. Dorsi? Bolji je od njega i već je mogao da bude u NBA. Tu je bitan tajming, a Panter nije forsirao."

Interesantno, jedan navijač mu je na prvu konstataciju o Milanu poručio da vrijedi istaći i da je Panter "mnogo napredovao kod Obradovića postavši lider tima", na šta je Dilejni odgovorio: "Ima i dalje isti potencijal i mogućnosti. Definitivno je napredovao, ali isto bi se desilo i u Milanu. Partizan ga zaslužuje, samo kažem da Milan nije smio da ga pusti."

Podsjetimo, Kevin Panter će u junu napuniti 30 godina, a ove sezone blista u Evroligi sa 15,8 poena, 2,1 skokom i 2,5 asistencija. Ipak, ono što se "ne vidi" u statistici je i da ima lidersku ulogu i kada se "lomi", tada iskoči u prvi plan.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC