• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KATASTROFA REALA - NEMA KO DA IM IGRA U DRUGOM MEČU: Partizan ih dobio, drugi meč je za dan, a njima PUNA BOLNICA!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Valter Tavares i Vensan Poarije su povrijeđeni, Entoni Rendolf jedva da može da igra, Petr Korneli ima problem i malo je igrao u posljednje vrijeme... Ko ostaje?

 Real Madrid ima mnogo povrijeđenih igrača Izvor: MN Press/Twitter/Basket News

Real Madrid je izgubio prvi meč četvrtfinalne serije Evrolige od Partizana, a osim toga što su u zaostatku sada imaju i druge probleme. Na centarskoj poziciji im se i prije prvog meča sa Partizanom napravio veliki problem zbog povreda, a na duelu sa crno-bijelima se povrijedio jedini klasični centar u ekipi, Valter Tavares. 

Na početku treće četvrtine gorostasni centar je morao da napusti igru i vidjelo se kasnije da je sa ledom oko koljena jedva izašao iz hale, a "Marka" javlja da je problem u ligamentu kolena. 

"Primijetilo se njegovo odsustvo u drugom poluvremenu, iako se tim borio i dobro smo se branili, pogotovo u trećoj četvrtini. Zasužili smo da dobijemo meč isto koliko i Partizan. Postoji bol u ligamentu, testiraćemo ga i vidjeti kolika je šteta. Hajde da se nadamo da je mala. Bol u koljenu mu nije prestao, ali za sada nismo sigurni ni u šta", rekao je Ćus Mateo trener Reala poslije meča. 

Španci su već 20 dana bez Vensana Poajea koji je operisao slijepo crijevo, a takođe je na ovom meču van tima bio i Petr Kornel, Francuz koji je visok 211 centimetara i igra kao krilni centar. Njega nije bilo ni na meču sa Huventudom, a prije toga je imao smanjenu minutažu protiv Đirone, dok sa Barselonom u "El Klasiku" nije bio u 12. Tu je i Entoni Rendolf, iskusni krilni centar koji je proveo sedam minuta na parketu protiv Partizana, ali mu je to tek druga evroligaška utakmica od juna kada su mu pukli ligamenti. 

Jabusele je "glumio" centra u posljednjih desetak minuta druge utakmice, a vidjećemo kako će za dva dana izaći Real. Bolnica im je puna i to igrača na istoj poziciji i to brine sve u Španiji. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC