• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Probudile se Sakramentove zvijeri - bekovi RAZBILI Golden Stejt i izborili SEDMI MEČ!

Autor Dušan Ninković

Kada su ih svi otpisali, košarkaši Sakramento Kingsa savladali Golden Stejt i izborili se za sedmi meč u seriji koja se igra do četiri pobjede.

 Sakramento Kings pobijedili Golden Stejt Izvor: Profimedia

Igraće se majstorica u prvoj rundi NBA plej-ofa! Košarkaši Sakramento Kingsa odigrali su najbolje kada je bilo najpotrebnije i ubjedljivim trijumfom (118:99) protiv Golden Stejta izborili svoju prvu meč loptu za prolaz u polufinale Zapada! Iako su mnogi smatrali da će serija biti završena nakon šest mečeva - jer su Golden Stejt Voriorsi imali priliku za prolaz pred svojom publikom, dinamični bekovski duo Kingsa se sa tim nije usaglasaio.

Stef Kari bio je najefikasniji pojedinac meča sa 29 postignutih poena, ali su na drugoj strani terena nezaustavljivo delovali Malik Monk (28) i Deandre Foks (26), glavni krivci za sedmi meč u ovoj seriji. Nošeni njima dvojicom Kingsi su uspeli da "izbrišu" lošu prvu četvrtinu nakon koje su imali zaostatak i da u naredna tri perioda budu daleko bolji rival od aktuelnih šampiona NBA lige. Pogledajte kako je to izgledalo:

Pobeda koja nastavlja seriju i dovodi do majstorice.
Izvor: YouTube/FreeDawkins

Podsjećamo, već sada se zna kompletan "kostur" za drugo kolo doigravanja. Na Istoku će snage odmjeriti Njujork (5) i Majami (8), kao i Boston (2) i Filadelfija (3). Što se tiče Zapada, prvoplasirani Denver predvođen Nikolom Jokićem ide na Finiks koji je bio četvrti u ligaškom delu takmičenja, dok će pobjednik sedmog meča između Sakramenta (3) i Golden Stejta (6) biti protivnik Los Anđeles Lejkersima.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC