• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZANU ŽIVOT ZAVISI OD MEČA PROTIV REALA! Mijailović otkrio nove detalje: Ne kažem zbog rezultata, nego...

Autor Haris Krhalić

Prvi čovjek Partizana Ostoja Mijailović izjavio je da je meč protiv Real Madrida test za crno-bijele.

 Mijailović o utakmici protiv Reala Izvor: Pink/screenshot

Partizan će imati prvu "meč loptu" za fajnal-for protiv Real Madrida u utorak (20.30) u beogradskoj Areni, a predsjednik crno-bijelih Ostoja Mijailović upozorio je navijače da ne sme da bude nikakvih incidenata, niti revanšizma za ono što se prethodnog četvrtka dogodilo u prestonici Španije. Tada je u finišu utakmice izbila velika tuča poslije koje su suspendovana čak četvorica košarkaša, a jasno je da su navijači "naoštreni", međutim sve to mora da se proguta i zaboravi - zbog Partizana.

Ostoja Mijailović je stoga poručio da je Partizan na velikom ispitu Evrolige i da postoje stvari koje su čak i rezultatski bitnije protiv Real Madrida.

"Mi smo platili kaznu neigranjem Pantera i Lesora, ali ne želimo nikakve incidente. Biće pojačane mjere opreza na ulazu u Arenu, a ko god nešto ubaci, neka ga drugi navijači prijave redarima (biće ih 500) ili policajcima. Sutra će cijeli svijet gledati to, ova utakmica ne samo da je rezultatski bitna, nego i organizaciono od nje zavisi život Partizana. Ne smijemo da dozvolimo sebi nijedan incident", kazao je prvi čovijek crno-bijelih i dodao: "Vidjeli ste da je Real Madrid osudio cijeli svijet, nama to ne treba, podigli smo se iz pepela i ponosan sam šta smo sve uradili. Na ovome što je bilo da se sve završi i navijamo sportski".

Mijailović je rekao da je sreća što poslije velike tuče nije bilo ozbiljnijih povreda, dodavši da će ljekarski tim učiniti sve da oporavi Dantea Egzuma za sutra, dok nije želio da komentariše da li su kazne koje je izrekla Evroliga, odnosno advokat iz Holandije, potpuno fer i korektne za crno-bijele.

"Nije fer da ja kažem da li su kazne fer. Evroliga je ozbiljna organizacija i svi želimo da igramo Evroligu i mi smo na kraju krajeva i pozvani da igramo to takmičenje. Nije fer da mi to komentarišemo jer Evroliga iznajmljuje druge agencije da riješe takva pitanja, a to je sada bila nezavisna advokatska kancelarija i Evroliga ne utiče ne to. Ja ne želim da komentarišem visinu kaznu jer onaj ko je sudio je koristio neke pravilnike pri tome. Ne bi normalno bilo da se onako nešto ne kazni. Lesor je igrač velikog srca, a da li prenagli - znamo da se dešava. Znaju se granice i kada igrači pređu granicu... Znamo šta se desilo na meču sa Zvezdom kada je udario Petruševa. Mi se nismo žalili na tu kaznu", naglasio je Mijailović.

Prvi čovjek Partizana prokomentarisao je i ocjene da je za Partizan bolje da izgubi prvi meč protiv Real Madrida kako bi Panter mogao da igra u polufinalu fajnal-fora: "Naravno da ćemo ići na pobjedu, nema veze što Panter u tom slučaju ne bi igrao polufinale fajnal-fora. To je nesportski i mi idemo na pobjedu, imaćemo podršku navijača i ne postoji nijedna slobodna stolica", zaključio je Mijailović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC