• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirotić žestoko "opalio" po Realu nakon tuče protiv Partizana: Kako ćete da operete ruke i lice od ovoga?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Iskusni krilni centar je bio zgrožen dešavanjima na terenu u finišu meča Partizana i Real Madrida u drugom meču Top 8 faze Evrolige.

 Nikola Mirotić: Kako će Real da opere ruke poslije tuče s Partizanom Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Nikola Mirotić se prvo oglasio i rekao da bi Kevin Panter trebalo da igra na Fajnal foru Evrolige ukoliko se Partizan plasira nakon trećeg meča četvrfinalne serije u Kaunas, a sada se oglasio i o samoj tuči koja se desila na meču crno-bijelih i "kraljevskog kluba". 

Sve je zakuvao Serhio Ljulj, potom su Geršon Jabusele i Gabrijel Dek napali igrače Partizana, a govoreći za katalonski radio "RAC 1" španski krilni centar je istakao da košarka ovakve scene ne zaslužuje. 

"Ne želim da komentarišem katastrofu koju su drugi napravili. Neka razmišljaju o tome kako peru lice i ruke od onoga što se dogodilo. Očigledno je da košarka ne zaslužuje ove stvari, kamoli košarka na tom nivou“, rekao je Mirotić.

Mirotić je sa Barselonom takođe zaigrao u četvrfinalu Evrolige, a on je predvodio katalonski tim do dvije pobjede nad Žalgirisom i doveo ih je na korak od prolaska među četiri najbolje ekipe Evrope.  Što se tiče Partizana, crno-bijeli takođe vode 2:0, ali su u još boljoj poziciji jer oni tek sada dolaze u Beograd i u utorak, pa eventualno u četvrtak će imati priliku da u mečevima sa Realom u "Areni" ovjere odlazak na F4. Ipak, problem prave povreda Dantea Egzuma, kao i suspenzije za Kevina Pantera (dvije utakmice) i Matijasa Lesora (jedna utakmica). 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC