• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hoćete da počnem da bijem? Evroligo, kakva je ovo kazna!? Grčki gazda ljut: Dao sam milione, šta sada treba da radim!?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos oglasio se o kazni izrečenoj Realu i Partizanu

 Gazda Panatinaikosa Dimitris Janakopulos napao Evroligu zbog kazne Partizanu i Real Madridu Izvor: Instagram/dpg7000

Gazda Panatinaikosa Dimitris Janakopulos oštro je kritikovao Evroligu nakon što je kaznila Real Madrid i Partizan poslije tuče u Madridu. Kontroverzni grčki bogataš, nasljednik porodice koja je stvarala šampionski PAO, podsjetio je na to da je kažnjen više od milion evra zbog svojih objava na Instagramu i nije zadovoljan zato što je danas najteža kazna izrečena na samo pet utakmica neigranja, uz po 50.000 evra za oba kluba.

Grk je na svom Instagram profilu objavio sve što misli: "Osoba sam koja je platila 300.000 evra zbog jedne objave na Instagramu, kada su turski navijači psovali moju porodicu, a ja odgovorio. Platio sam 120.000 evra jer nisam slušao Evroligu i sankciju disciplinskog sudije prema kojoj mi nije dozvolio da uđem u dvoranu. Platio sam 1.700.000 evra ličnih, a ne klupskih kazni i to zbog mog Instagrama i zbog takozvanih uvreda na račun Evrolige. Kako bi trebalo da se osjećam danas, kada je čitava evropska košarka ismijana širom svijeta zbog onoga što se dogodilo na utakmici Reala i Partizana?"

"Šta bi sada trebalo da uradim? Kako bi trebalo da se osjetim? Da li bilo ko u Evroligi razmišlja o tome? Da li disciplinski sudija razmišlja o tome? Kakvu mi poruku dajete? Da sljedeći put ne bi trebalo da psujem, niti da ismijavam, već bi trebalo da počnem da udaram ljude? Da li je to poruka koju želite da mi pošaljete današnjim kaznama? U vrijeme kada sam kažnjen, 250.000 ljudi je pratilo moj Instagram. Prema onome što znam, Evroligu gledaju milioni ljudi, desetine miliona - 20, 30, 50, 100 miliona, širom svijeta. A vi kažnjavate igrače sa pet ili tri utakmice, a ja sam platio 1,7 miliona? Mislim da je nešto pogrešno u svemu ovome", dodao je kontroverzni Grk.

Podsjetimo, Evroliga je kaznila Real Madrid i Partizan sa po 50.000 evra, koje moraju da plate u narednih 30 dana, a povrh toga suspendovala je i četvoricu igrača. Krilni košarkaš Reala Gerson Jabusele odsustvovaće sa pet utakmica, Partizanov kapiten Kevin Panter sa dvije, a centar crno-bijelih Matijas Lesor i krilni centar Reala Gabrijel Dek sa po jednu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC