• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jedan incident navijača i prazne Partizanovu halu! Direktor Arene tvrdi: Svaki detalj će biti pod mikroskopom!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bivši as crno-bijelih upozorava navijače pred meč protiv Real Madrida, svaki incident može da bude katastrofa za Partizan!

 Partizan bez navijača protiv Reala ako bude incidenata Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Košarkaši Partizana su u četvrtfinalu Evrolige napravili dva brejka protiv Reala u Madridu i sa ogromnim kapitalom seriju premjestili u Beograd, a sada će pred svojom publikom imati priliku za plasman na Fajnal for. Završnica Evrolige u Kaunasu na dohvat je ruke timu Željka Obradovića koji će zbog tuče biti oslabljen za Kevina Panter i Matijasa Lesora, a svaki naredni incident mogao bi da ih košta i daleko više.

Kako tvrdi Goran Grbović, nekadašnji košarkaš crno-bijelih i aktuelni direktor hale u kojoj će Partizan dočekati Real Madrid, prvi propust u organizaciji meča mogao bi da znači i pražnjenje hale! Ukoliko se to desi Partizan bi ostao bez podrške vatrenih navijača u trećem, ali i četvrtom meču ove četvrtfinalne serije.

"Slušajte ovako, znam jednu stvar, ako bude neki incident, uleti neki predmet ili ne daj Bože neko se zbog toga povredi, kompletne tribine se prazne za 45 minuta, a četvrta utakmica se igra bez publike. Zato, pamet u glavu. Podržite Partizan, svoj klub u ovom istorijskom momentu. Real je na koljenima, a Željkov tim je pokazao od čega je satkan i šta može da uradi", rekao je Goran Grbović za "Mozzartsport".

Smatra nekadašnji košarkaš da će meč Partizana i Reala posebno pratiti organizator takmičenja, pa zbog toga treba sve da prođe u najboljem redu. Ubacivanje predmeta u teren, zagušenje prolaza, čak i neprikladno navijanje sa tribina mogli bi da naprave mnogo štete crno-bijelima!

"Nema dileme da će Arena ponovo biti puna, ali ako su ostale plej-of serije Evrolige pod lupom, onda će ova biti pod mikroskopom i vjerujte čekaće se i najmanja moguća greška kako bi se neka kazna ponovo sprovela. Evroliga ima svoje kontrolore po hali, što je sasvim normalno. Znate ono kada spiker tokom utakmice moli navijače da se sklone sa prolaze, mislite da je to slučajno. Ne, ništa nije slučano. Nego neko iz Evrolige javlja da to mora da se uradi, e sada zamislite pod ovakvim tenzijama kakva će kontrola da bude i koliko će očiju biti uprte u Beograd", dodao je direktor "Beogradske arene".

Za kraj, nekadašnji krilni centar Partizana imao je i poruku navijačima koji će bodriti Partizan protiv Reala. "U Evropi u nekim mjestima se polako gubi ta emocija na tribinama, iskrena emocija. Sve postaje biznis i predstava, ali u Beogradu se to nije izgubilo. Danas je dolazak u Beograd na utakmicu Evrolige egzotika, nešto nevjerovatno i posebno. Sada kada svi gledaju, hajde da se pokažemo u najboljem mogućem svjetlu pred svima. Da pokažemo ko smo. Srbija je uvijek pokazivala gostoprimstvo i ljubav, mi čak i onoga koga ne treba da volimo, ugostimo ga i volimo, to je naša crta", zaključio je Grbović.

Podsjećamo, Partizan će imati tri meč lopte za plasman na F4 u Kaunas. Prva od njih je u utorak od 20:30, a i eventualni četvrti meč igraće se pred beogradskom publikom. Ukoliko bude bilo potrebe, dva tima će se za "majstoricu" preseliti u Madrid, ali za sada se čini da Partizan može i prije petog susreta da izbori plasman u Kaunas.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Ko vam je kriv kad igraze pred divljacima

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC