• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

REAL TRAŽI OBEZBJEĐENJE, POLICIJU I AUTOBUS NA PISTI! Španci Partizanu poslali četiri zahtjeva - da im niko ne priđe!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Real Madrid pred dolazak u Beograd uputio crno-bijelima i nadležnima a bezbjednost četiri dodatna zahtjeva da bi "smirio tenziju" i zaštitio ekipu poslije tuče u prethodnom meču.

 Real Madrid tražio povećane mjere bezbjednosti pred meč sa Partizanom u Beogradu Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Prema informacijama izraelskih medija, Real Madrid tražio je povećane mjere bezbjednosti uoči dolaska svojih košarkaša u Beograd u ponedjeljak. "Kraljevski klub" stiže u Srbiju na utakmicu protiv Partizana u utorak od 20.30, u kojoj će pokušati da spriječi crno-bijele da ga čak četvrti put uzastopno pobjede ove godine, a sve nakon velike tuče kojom je završen prethodni meč i nakon koga su izrečene kazne Evrolige.

"Real Madrid će u ponedjeljak poletjeti za Beograd, a poslije incidenata u drugom meču, gosti su postavili uslove i posebne bezbjednosne mjere sa ciljem da izbjegnu još tenzije. Real je tražio povećano 24-časovno obezbjeđenje u hotelu, policijsku pratnju na trening u Štark areni i obezbjeđenje blizu klupe tokom utakmice", objavio je novinar Arale Vajsberg. On je naveo četiri Realova zahtjeva, za koja tvrdi da su odobrili i Partizan i nadležni.

  • Autobus će pokupiti Realovu delegaciju na Aerodromu 'Nikola Tesla' u prostoru gdje staju avioni, da bi bio izbjegnut ulazak na terminal i kontakt sa javnošću.
  • Bliska policijska pratnja pratiće sve zajedničke aktivnosti ekipe, od aerodroma do hotela, od hotela do hale i nazad, tokom odlazaka na trening i na utakmicu, kao i od hotela do aerodroma
  • Obezbjeđenje če biti prisutno u hotelu sve vrijeme, 24 časa dnevno
  • Obezbjeđenje ekipe biće povećano u dvorani, a posebno kraj klupe, tokom utakmice

Partizan će u utorak bez suspendovanih Kevina Pantera i Matijasa Lesora igrati da iskoristi prvu "meč-loptu" za plasman na Fajnal-for, dok na suprotnoj strani neće biti takođe kažnjenih Geršona Jabuselea i Gabrijela Deka. Ove nedjelje, dan prije puta u Beograd, Real je kod kuće pobijedio Saragosu, a Jabusele je igrao kao i inače, dok je povrijeđeni centar Valter Tavares na zagrijavanju djelovao spremno za polazak u Srbiju i za meč protiv crno-bijelih. Više informacija o njegovom stanju, kao i o povredi Dantea Egzuma, moglo bi da bude poznato u ponedjeljak.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC