• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Čudne stvari se dešavaju u Realu!" Oglasio se trener "kraljevskog kluba": Već su mi rekli da je nemoguće da pobijedim!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Oglasio se i trener Real Madrida pred meč sa Partizanom.

 Ćus Mateo trener Real Madrida pred Partizan Izvor: MN PRESS

Real Madrid se nije dobro proveo u prva dva meča četvrfinala Evrolige protiv Partizana. Željko Obradović je održao pravu trenersku kliniku Ćusu Mateu, koji sada zna da njega i ekipu u Beogradu čeka jako težak posao. 

Bez suspendovanih Jabuselea i Deka, sa vrlo upitnim Valterom Tavarešom i sa vraćanjem veterana Entonija Rendolfa u ekipu, veliki problemi su pred Mateom. Do sada nije izgledalo kao da može da ih riješi...

"Neće biti lako, imamo zaostatak. Čeka nas meč u ambijentu koji je svima poznat, što stvari čini još komplikovanijim. Moramo da se držimo zajedno, biće loših trenutaka i baš u tim momentima moramo da pokažemo najveće zajedništvo", rekao je Mateo pred meč.

On je istakao da se neke neočekivane stvari dešavaju u njegovoj ekipi, kao i da je čuo da niko do sada nije uspio da preokrene seriju poslije gubtika prva dva meča. On ne odustaje. 

"Mnogo toga sam doživio sa ovom grupom i u ovom klubu, ne dešavaju se neočekivane stvari samo u našem košarkaškom klubu, ima ih i u fudbalskom. Stvari koje su djelovale nemoguće postale su moguće. Rekli su mi već da niko nikad nije napravio preokret poslije ovolikog minusa, ali vidjećemo. Ako od nekoga možemo da očekujemo takve stvari, onda je to ova grupa, imam povjerenje u njih”, rekao je Mateo. 

U utorak od 20:30 Partizan će imati šansu da završi ovu seriju i plasira se na Fajnal for u Kaunas, a crno-bijeli bi mogli to da urade uz pomoć Dantea Egzuma koji je trenirao, a kome španska štampa ne vjeruje da je uopšte bio povrijeđen!

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC