• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Željko Obradović uživo pres konferencija pred meč sa Realom

Pročitajte šta su pred meč Partizana i Real Madrida u Beogradu govorili Željko Obradović, Danilo Anđušić i Jam Madar.

 Željko Obradović uživo pres konferencija pred meč sa Realom Izvor: MODNO/Nemanja Stanojčić

Željko Obradović obratio se danas novinarima i potvrdio dobre vijesti pred treći meč sa Real Madridom (utorak, 20.30). Obradović je saopštio da je Dante Egzum dobro i da je samoinicijativno trenirao, tako da će biti u konkurenciji za susret protiv "kraljevskog kluba", što je značajna stvar s obzirom na to da Matijas Lesor i Kevin Panter ne mogu da igraju zbog kazni.

Obradović je naglasio da želi da njegova ekipa odmah dođe do pobjede i samim tim plasmana na fajnal-for, dok su se pored njega obratili još i Jam Madar i Danilo Anđušić. Njihove izjave pročitajte klikom na karticu "razvoj događaja".

13:32

"Svi me zovu za ulaznice!"

Danilo Anđušić o navijačima, šansama da Partizan u trećem meču ostvari plasman na fajnal-for, atmosferi...

Pogledajte

04:50
Danilo Andjušić izjava
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

13:30

Poslušajte šta je još rekao Obradović!

Dotakao se teme navijača, Tavaresa, Egzuma...

Pogledajte

04:22
Željko Obradović izjava
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

13:24

Kako bez Pantera?

"Spreman sam da popunim cipele Kevina Pantera, da nisam ne bih bio ovde", rekao je Anđušić i dodao da ga "svi živi zovu za karte" i da bi sigurno bilo i 50.000 navijača bilo na tribinama.

"Biće teško bez Pantera i Lesora, oni nas vuku i daju to što daju tokom cele sezone. Ne smemo o tome da razmišljamo".

13:21

Anđušić: Neće doći sa belom zastavicom...

"Imamo prednost od 2:0 i to je lepa prilika za nas, ali ne sme da nas to opusti. Moramo da podsetimo majndset kao da smo u minusu i to će nam pomoći da dođemo do pobede. Očekuje nas sigurno težak meč jer imaju 18 vrhunskih igrača. Neće biti lako i neće doći sa belom zastavicom u Beogradu, nego hoće da vrate meč u Madrid", rekao je Danilo Anđušić.

Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

13:17

Fer i sportski!

"Znamo da treba da pobedimo još jednu utakmicu i da obezbedimo fajnal-for. Moja velika želja je da navijači naprave atmosferu kakvu su i inače cele godine i da sve protekne fer i sportski. Želim da sve protekne kako treba i da se Real Madrid oseća prijatno ovde, svi članovi kluba i neki njihovi navijači", naglasio je Željko Obradović.

"Dante je odradio trening i nije imao ništa povređeno, imao je problem sa tetivom prsta, ali se ne oseća loše i mislim da će sutra biti u timu i pomoći će nam koliko god može".

Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

13:14

Obradović o kazni!

"Nemamo nijedan razlog da se bavimo time. Videli ste kakva je atmosfera ovde. Desilo se šta se desilo, rekao sam da to treba zaboraviti čim je završena utakmica. Nama je ova utakmica bitna i ne želim da pričam o tome", rekao je danas novinarima Željko Obradović i potom dodao da je naravno gledao utakmicu Reala i Saragose gde je video ono što je "trebalo da vidi": "Ne znam da li znate da je 11 igrača iz Reala igrao u NBA, a na primer nije bio Ljulj. Dakle, ogroman kvalitet".

"Kad ja to nisam bio raspoložen? Drago mi je što tako kažete... To je jer verujem igračima, svesni smo da nam treba još jedan pobeda i voleli bismo da to bude sutra uveče".

Pogledajte

01:58
Željko Obradović o kazni i navijačima
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

13:00

Pogledajte i kako se Anđušić zagreva!

U odsustvu Pantera, sigurno će i njegova uloga biti veća...

Pogledajte

00:15
Danilo Anđušić, Trening
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

12:59

Madar: Hoćemo pobedu!

"Svaka utakmica je važna, znamo da je ovo važno za nas. Hoćemo da uradimo dobar posao protiv Real Madrida. Neki od nas će morati da iskorače u odsustvu Pantera i Lesora. Znamo da će biti teška utakmica, pokušaće da dođu do pobede. Svi znaju šta znači sledeći meč za navijače Partizana i pokušaćemo sve najbolje da dobijemo utakmicu", rekao je Jam Madar pred meč sa Realom.

Pogledajte

01:29
Jam Madar izjava
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

12:34

Sjajna vest za Grobare!

Dante Egzum samo 72 sata pošto je povređen na meču Partizana i Real Madrida, kaga da ga je Geršon Jabusele uhvatio za vrat i bacio o parket, trenira i lekarski tim čini sve kako bi zaigrao u utorak.

12:07

"Ovo je važnije od rezultata!"

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović obratio se navijačima uoči meča sa Real Madridom i pozvao ih na oprez povodom raznih najava u javnosti kako bi trebalo dočekati "kraljevski klub". "Mi smo platili kaznu neigranjem Pantera i Lesora, ali ne želimo nikakve incidente. Biće pojačane mere opreza na ulazu u Arenu, a ko god nešto ubaci, neka ga drugi navijači prijave redarima (biće ih 500) ili policajcima. Sutra će ceo svet gledati to, ova utakmica ne samo da je rezultatski bitna, nego i organizaciono od nje zavisi život Partizana. Ne smemo da dozvolimo sebi nijedan incident", naglasio je on.

Izvor: Pink/screenshot

12:05

Ko sigurno ne igra?

Dobro je poznato da zbog suspenzija koje je Evroliga uvela Željko Obradović neće moći da računa na Matijasa Lesora i Kevina Pantera. Sa druge strane, Real Madrid dolazi bez Geršona Jabuselea i Gabrijela Deka, dok imaju još nekoliko povređenih igrača. Posebno ih brine situacija sa Valterom Tavaresom.

Izvor: Profimedia

12:04

Šta je sa Egzumom?

Australijanac je doživeo povredu prsta nakon što ga je Geršon Jabusele rvačkim zahvatom bacio na parket, pa ćemo danas saznati da li će jedan od najboljih igrača Partizana moći da igra.

Izvor: Profimedia/900/Cordon Press

11:55

Dobro došli u MONDO live!

I dalje se nisu smirile strasti posle nezapamćene tuče na meču u prestonici Španije, a već je vreme za novu  plej-of epizodu između Partizana i Real Madrida. Crno-beli će u utorak od 20.30 u beogradskoj Areni biti domaćini Real Madridu i imaće prvu "meč loptu" za plasman na fajnal-for.

Tim povodom danas će se Željko Obradović obratiti javnosti, kao i njegovi igrači Jam Madar i Aleksa Avramović.

UKRATKO

  • Partizan i Real Madrid sastaju se u utorak od 20.30 u Beogradu.
  • Danas su se obratili Željko Obradović, Jam Madar i Danilo Anđušić.
  • Sve karte za meč su rasprodate.
učitaj još +

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Romanija gora

Foler kakve stake samo gluma

Neka

@Romanija gora plaši se eliminacije u službeno pa ke.. a

Najnovije