• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši selektor Srbije dobio otkaz u NBA ligi

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kraj avanture u Bruklinu za Igora Kokoškova, ali s obzirom da se otvaraju nova radna mjesta u brojnim NBA klubovima uskoro bi mogao da nađe novi posao.

 Igor Kokoškov dobio otkaz u NBA Izvor: MN PRESS

Igor Kokoškov je dobio otkaz u NBA, prenose "ESPN" i Adrijan Vojnarovski. Bruklin Netsi za koje je do sada radio idu u kompletnu rekonstrukciju, pa će tako zamijeniti i stručni štab. Novi trener Netsa Džek Von riješio je da promijeni saradnjike i kako se navodi Bruklin će se pored Kokoškova rastati sa Brajanom Kifom i nekadašnjim centrom Brazila i San Antonio Sparsa Tijagom Spliterom. 

Nekoliko NBA timova je već otpustilo pomoćnike. Kvin Snajder koji je preuzeo Atlantu je riješio da promijeni tim sa kojim radi, takođe će to uraditi Toronto Reptorsi, Hjuston Rokitsi i Detroit Pistonsi, tako da nas čekaju ogromne promjene u NBA. 

Što se Kokoškova tiče, bivši selektor Srbje mnogi su ga povezivali sa povratkom na mjesto selektora Slovenije, ali Aleksandar Sekulić je i dalje na toj poziciji. Vidjećemo da li će ponovo naći neki angažman u NBA timu. 

On je bio prvi Evropljanin na mjestu glavnog trenera NBA tima kada je prije nekoliko sezona preuzeo Finiks Sanse, a sada bi drugi Srbin kome je pripala ta čast mogao da postane Darko Rajaković.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC