• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Finale Kupa BiH: Banjalučki Vrbas ide po "duplu krunu" u Zenicu

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Košarkaški klub invalida Vrbas nalazi se na korak do osvajanja "duple krune".

 Finale Kupa BiH: Banjalučki Vrbas ide po "duplu krunu" u Zenicu Izvor: KKI Vrbas Banjaluka, promo

Nakon što su prethodno prigrabili devetu uzastopnu šampionsku titulu u Premijer ligi, sada ih čeka finale Kupa BiH gdje imaju veliku šansu da dođu do još jednog trofeja.

Njihov rival u borbi za pehar biće stari znanac - KIK „Zmaj“, a ovaj susret na programu je u srijedu, 3. maja u Zenici sa početkom od 12.30 časova.

"Sigurno je da naš tim čeka još jedan težak susrert sa ekipom iz Gradačca. Ono u što sam siguran, a to je, da će igrači pružiti dobru partiju i da kruna toga treba da bude naša pobjeda i osvajanje Kupa BiH. Samim tim bi na najbolji mogući način završili sezonu u BiH u kojoj smo već uzeli titulu, i to sa maksimalnim učinkom. Poslije nastupa u Zenici okrenućemo se pripremama za finale NLB lige koje se igra 21. maja u Ljubljani gdje će nam opet rival biti Zmaj", izjavio je Marinko Umičević, predsjednik Košarkaškog kluba invalida Vrbas.

Banjalučani su dosad četiri puta osvajali Kup BiH, i iskreno se nadaju još jednom peharu.

"Svi smo optimisti uoči ovog finalnog susreta u koji ulazimo potpuno spremno. Igraćemo maksimalno oprezno i odgovorno kako bismo na kraju došli do pobjedničkog trofeja. O rivalu je suvišno pričati, uvijek su naše međusobne utakmice dopadljive i sigurna sam da će tako biti i ovog puta, kao i da ćemo se mi na kraju radovati", jasna je Biljana Nedić, kapiten KKI Vrbas.

Četiri utakmice u tekućoj takmičarskoj sezoni odigrali su ovogodišnji finalisti Kupa BiH i sve četiri pobjede ostvarili su Banjalučani. U borbi za premijerligaške bodove igrači KKI Vrbas slavili su prvo u Gradačcu 82:61, potom i u Banjaluci 91:52, u NLB ligi u Podgorici 88:77, te na kvalifikacionom turniru „EuroCup 1“ odigranom u dvorani „Borik“ kada je bilo 67:66.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC