• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Musa se zanio, Panter ga "spustio" na zemlju! Kapiten Partizana odgovorio igraču Reala: Malo skromnosti...

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Kevinu Panteru se ne sviđa što je Džanan Musa potcjenjivao Partizan uoči serije sa Real Madridom.

 Kevin Panter odgovorio Džananu Musi - malo skromnosti Izvor: MN PRESS

Real Madrid je savladao Partizan u "majstorici" i prošao je na fajnal-for Evrolige, a jedan od najboljih igrača "kraljevskog kluba" ove sezone Džanan Musa istakao je da nije očekivao da će ih Partizan toliko namučiti. Crno-bijeli su vodili 2:0 u seriji, pošto su napravili dva "brejka" u Madridu, da bi potom Real postao prvi klub u istoriji plej-ofa Evrolige koji je nakon takvog minusa uspio da prođe dalje, što je komentarisao i sam Musa.

"Partizan je nevjerovatan. Treba da budu ponosni na ovu sezonu. Mi se isto nismo nadali da će biti ovako teško, mislili smo da će nam biti lakše da prođemo dalje", kazao je Musa, na šta mu je na Tviteru replicirao Kevin Panter.

Kapiten Partizana, koji je zbog tuče bio suspendovan za mečeve u Beogradu, da bi u "majstorici" ubacio 28 poena, smatra da nema potrebe za stavom koji je izrekao Musa. Zbog toga mu je kratko na Tviteru odgovorio: "Serija je bila nevjerovatna, ali hajde da budemo malo skromniji...".

Takoreći, Panter je želio da poruči Musi da nije bilo nikakve potrebe da se u Real Madridu unaprijed raduju što su dobili Partizan za rivala, što je doduše i dokazano u samoj seriji. Crno-bijeli bi prema procjenama mnogih vjerovatno ostvarili plasman u Kaunas da nije bilo pomenute tuče u kojoj su oni možda i više oštećeni - pošto su za prvi sljedeći meč izgubili Lesora, a za dva Pantera. Uz kraću rotaciju nisu mogli da pariraju "kraljevskom klubu".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC