• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lebron srušio šampione - sad prijeti Jokiću!

Autor Dragan Šutvić

Imaćemo novog šampiona NBA lige jer su Los Anđeles Lejkersi eliminisali Golden Stejt iz plej-ofa!

 lejkersi u finalu zapada  Izvor: Profimedia

Ispali su NBA šampioni! Los Anđeles Lejkersi su pobijedili Golden Stejt u šestoj utakmici plej-of serije 122:101 i tako su došli do finala Zapada gdje će se sastati sa Nikolom Jokićem i Denver Nagetsima. Prošli put im je pobjedu donio Loni Voker, a ovoga puta nije bilo odgovora za Lebrona Džejmsa i Ostina Rivsa. 

Lebronu je baš malo falilo za tripl-dabl pošto je meč završio sa 30 poena i po 9 skokova i asistencija, dok je Ostin Rivs uz 23 poena imao 6 asistencija i 5 kokova, Dianđelo Rasel je brojao do 19 poena, dok je Entoni Dejvis uz 17 poena uspio da dođe i do 20 skokova! Stef Kari je sa druge strane imo 32 poena, 6 skokova i 5 asistencija, ali osim njega i Kevona Lunija sa 9 poena i 18 skokova niko nije bio dovoljno dobro raspoložen. Prije svega loše partije Džordana Pula, Endrua Viginsa i Kleja Tompsona su eliminisale Golden Stejt iz plejofa.

U drugom meču večeri Majami je uspio da pobijedi Njujork Nikse 96:92 i tako postane prva ekipa sa Istoka koja je ušla u finale. Takođe je i u toj seriji na kraju bilo 4:2. Dva vrlo defanzivno orijentisana tima su odigrala neizvjestan meč a fantastična partija Džejlena Bransona koji je dao 41 poen nije bila dovoljna Niksima. Džulijus Rendl je doprinio dabl-dablom od 15 poena i 11 skokova, ali Majami je imao više raspoloženih. Ubacio je Džimi Batler 24 Bam Adebajo 23, a Maks Strus 14 poena i otišla je ekipa Nikole Jovića u finale konferencije. 

Sada nas na Zapadu čeka okršaj Nikole Jokića sa Lebronom Džejmsom, Entonijem Dejvisom i Denver Nagetsima, a na Istoku će protiv Majamija igrati bolji iz sedme utakmice koju igraju Boston i Filadelfija. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC