• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIKOLA KALINIĆ U ZVEZDI? Oglasio se ključni čovjek! Ovo je istina o povratku Kaline: Citiraću velikog Mina Rajolu...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nikola Kalinić je ipak izgleda daleko od povratka u Crvenu zvezdu.

 Aleksandar Rašković o povratku Nikole Kalinića u Crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Nakon što su turski mediji prenijeli kako je Nikola Kalinić blizu povratka u Crvenu zvezdu naredne sezone brzo se oglasio njegov menadžer Aleksandar Rašković. On se brine o karijeri krilnog igrača koji je trenutno na Fajnal foru Evrolige u Kaunasu, a sa jednom rečenicom i jednom slikom je reagovao na ove vijesti. 

Kako stvari stoje bar za sada nema ništa od povratka Kalinića u Crvenu zvezdu, pošto je Rašković uz sliku vijesti o dolasku Kalinića na "Mali Kalemegdan" napisao: 

"Dozolite mi da citiram velikog Karmina Mina Rajolu", a onda je uz to postavio sliku Pinokija iz crtanog filma sa dugačkim nosem, jasno aludirajući da su ove glasine zapravo laž. Pogledajte njegov odgovor: 

Nikola Kalinić je sa 19 godina bio na probi u Crvenoj zvezdi, ali tu nije prošao, pa je preko Vojvodine i Radničkog iz Kragujevca na kraju stigao u Zvezdu u sezoni 2014/15. Potom je preko Fenerbahčea i Valensije ponovo došao na Mali Kalemegdan prošle sezone, a sada je u Barseloni. 

Vidjeli smo da ga je Šarunas Jasikevičijus "zaboravio" na klupi u polufinalu Evrolige protiv Reala u četvrtoj četvrtini, a nisu se Litvanac i Srbin slagali tokom ove godine. Bilo je perioda kada Kalinić nije igrao i perioda kada su se na klupi vidjele varnice među njima. 

Još uvijek se ne zna gdje će Kalinić biti naredne sezone, ali ono što je navijačima u Srbiji najbitnije je da je zaliječio manje povrede koje je imao tokom ove sezone i da izgleda spremno za Svjetsko prvenstvo koje će "orlovi" igrati u Manili. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC