• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JAVIO SE I NIKOLA KALINIĆ - EVO ŠTA KAŽE O ZVEZDI! Odigrao utakmicu, pa priznao: "Možda oni znaju..."

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski košarkaš nakon meča u Kaunasu govorio i o povratku u srpsku košarku.

 Nikola Kalinić ne dolazi u Crvenu zvezdu Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Odjeknula je kao bomba informacija da Crvena zvezda želi Nikolu Kalinića kao jednog od lidera tima za narednu sezonu. Mediji iz Turske prvi su pisali o tome, ali čini se da navijači crveno-bijelih ovog ljeta neće vidjeti povratak srpskog reprezentativca. Nakon što je Barselona poražena od Monaka u meču za treće mjesto na završnom turniru Evrolige, Kalinić je govorio i o povratku u Beograd!

"Ne znam ništa o tome. Možda oni znaju nešto što ja ne znam", odgovorio je Nikola Kalinić i dodao da sebe vidi u Barseloni sljedeće sezone, aludirajući na izvore iz Turske koji su prvi prenijeli kako je postignut dogovor između Crvene zvezde i jednog od najboljih krila u evropskoj košarci. Da saradnja nije blizu otkrio je i Aleksandar Rašković koji već godinama vodi računa o karijeri srpskog reprezentativca.

Sudeći po tome, Kalinić će i naredne sezone u dresu Barselone nastupati u Evroligi, nakon što njegova prva godina u klubu nije prošla po planu. Španski tim je imao ambiciju da osvoji Evroligu, ali se na kraju zadovoljio pukim učešćen na fajnal-foru i porazima od Reala u polufinalu i Monaka u meču za treće mjesto. 

"Jednostavno su igrali bolje, jače i više su željeli pobjedu“, ukratko je rezimirao utakmicu Kalinić u razgovoru za BasketNevs, uz osvrt na promjenu formata F4: "Naravno, pričamo o tome ne znam koliko godina, ali oni i dalje žele ovu utakmicu koju niko ne želi da igra i gleda."

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC