• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SRAMOTA! HEZONJA GRLI JABUSELEA I HVALI GA ZBOG DIVLJANJA PROTIV PARTIZANA: Ti si okrenuo sezonu, titula je tvoja! VIDEO

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Mario Hezonja se poslije finala Evrolige zaputio kod svog saigrača Geršona Jabuselea i odmah ga zagrlio!

 SRAMOTA! HEZONJA GRLI JABUSELEA I HVALI GA ZBOG DIVLJANJA PROTIV PARTIZANA: Ti si okrenuo sezonu, titula je tvoja! VIDEO Izvor: Twitter/printscreen/@sport5il

Real Madrid je 11. put u istoriji postao šampion Evrope, a nakon meča svima je promakao jedan detalj! Sada je izraelski "Sport 5" objavio ekskluzivan snimak na kome Mario Hezonja grli Geršona Jabuselea i govori mu da je on najzaslužniji za ovu pobjedu!

Iako je Serhio Ljulj pogotkom tri sekunde prije kraja meča preokrenuo meč sa Olimpijakosom, Hezonja je prišao Jabuseleu, zagrlio ga poslije kraja meča i rekao mu: "Promijenio si j*benu sezonu za nas brate, Sve ovo je zbog tebe!"

Jabusele je zagrlio saigrača i zaplakao, a očigledno da je Hezonja mislio na detalj iz četvrtfinalne serije sa Partizanom. Na 100 sekundi do kraja druge utakmice Jabusele je divljački nasrnuo na Dantea Egzuma i pritom ga povrijedio, a nakon izrečenih suspenzija od strane Evrolige Real je uspio da se vrati u igru i preokrene na 3:2 u seriji. Pogledajte susret Hezonje i Jabuselea poslije finala:

Nakon ove tuče Dante Egzum je bio povrijeđen, ali je ipak zaigrao na naredna tri meča, a Kevin Panter je suspendovan na dvije i Matijas Lesor na jednu utakmicu. Sa druge strane kažnjeni su Geršon Jabusele i Gabrijel Dek, ali je suspenzija mnogo teže pogodila crno-bijele koji su na kraju nanizali tri poraza zaredom.  

Sam Hezonja je takođe učestvovao u tuči na terenu, a kad se vratio u Beograd dočekan je zvižducima. Kasnije je rekao da ništa ne zamjera navijačima Partizana, jer bi i on isto uradio na njihovom mjestu. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC