• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Košarkaške zvijezde na rođendanu KK Una: Antić zakucavao, Tomas i Gagi cijepali mrežicu (FOTO, VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Pero Antić, Žarko Čabarkapa, Dragan Milosavljević, Marko Tomas, Vuk Radivojević... samo su neki od košarkaških zvijezda koje su uveličale 50. rođendan KK Una.

 Brojne košarkaške zvijezde na proslavi 50. rođendana KK Una Kozarska Dubica Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Košarkaški spektakl u Kozarskoj Dubici.

Okruglo 50. rođendan KK Una okupio je u petak veliki broj proslavljenih košarkaških imena koji su došli da uveličaju jubilej i učestvuju u utakmici KK Una i KK "Prijatelji", koja je imala i humanitarni karakter pošto je prihod namijenjem udruženju "Rastimo zajedno".

Publika u sportskoj dvorani u Dubici imala je priliku da gleda košarkaše koji su se proslavili na evropskim i NBA parketima i uživa u potezima Pere Antića, Žarka Čabarkape, Marka Tomasa, Dragana Milosavljevića, Marina Rozića, Vuka Radivojevića i drugih zvijezda koje je okupio ambasador BIH u Sjevernoj Makedoniji Dragan Jaćimović.

"KK Una proslavlja prvih 50 godina, hvala svima koji su došli kao i svima koji su podržali ovu manifestaciju, predsjedniku Dodiku, načelniku opštine, ministarstvu porodice, omladine i sporta. Prije svega promocija sporta, košarke, drago mi je što su ljudi u Dubici to prepoznali i što vidimo veliki broj gledalaca na tribinama", rekao je Jaćimović.

A u prazniku košarke osim publike uživali su možda i više sami košarkaši, koji su se pomalo i poželjeli parketa.

Na trojku Milosavljevića trojkom odgovara Rozić, na polaganje Čabarkape, s vrha reketa odgovara Rozić...

Jedan od najraspoloženijih bio je Pero Antić, prvak Evrope sa Olimpijakosom i bivši košarkaš Atlante, pa smo gledali njegova dodavanja preko terena u stilu Nikole Jokića, trojke, "nervirao" se i pozdravljao poteze saigrača sa klupe, znao je da zovne tajm aut, ali i da zakuca kao nekad.

"Ponese te atmosfera, noge kažu ne može, ali srce i duša kažu može. Svaka čast na organizaciji, Dubica i Una zaslužuju ovo, bila mi je čast i zadovoljstvo družiti se sa momcima koji su igrali prije nas, a i onima sa kojima smo se fajtali", rekao je Antić i našalio se na račun faula u napadu Vuka Radivojevića: "Ma prljav igrač" (smijeh).

Nekadasnja zvijezda, a sada sportski direktor Cibone, Marin Rozić priznaje da nije baš često na parketu, pa je sada zaista uživao.

"Bilo je zanimljivo meni lično nakon dugo vremena zaigrati košarku. Bilo je tu velikih imena, zaista lijepa manifestacija, hvala svima. Bilo je svega i isključenja, a nisam znao da neki još mogu da zakucaju", našalio se rođeni Mostarac, koji je danas bio u protivničkoj ekipi.

Rezultat između "crvenih" i "plavih" bio je najmanje bitan, pa će tek u arhivi ostati upisana pobjeda "Prijatelja KK Una" 87:83.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC