• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki je čovjek Nikola Mirotić: Zbrinuo još jednu srpsku porodicu!

Autor mondo.rs

As Barselone ponovo pokazao veliko srce.

 Nikola-Mirotic-sagradio-kucu-srpskoj-porodici-Kojovic-iz-Sjenice Izvor: MN PRESS

Nikola Mirotić je veliki košarkaš, ali i veliki dobrotvor.

Povratnik iz NBA lige u Barselonu je sredinom ove godine obezbijedio dom za porodicu Varga iz Vukovara, a sada je ponovo donirao veliki novac za pomoć onima kojima je potrebna.

Možda će vas zanimati

Zajedno sa svojom porodicom, on je donirao 30.000 evra Humanitarnoj organizaciji "Srbi za Srbe", ovaj put za potrebe izgradnje kuće sedmočlane porodice Kojović sa petoro djece iz sela Trešnjevica u opštini Sjenica. 

Ta organizacija saopštila je da sedmočlano domaćinstvo čine roditelji Negosav i Suzara, kao i njihovo petoro djece - Nemanja (11), Viktorija (9), Teodora (7), Viktor (6) i najmlađi Vladimir (4).

Kojovići trenutno žive u kući koju su dobili na korišćenje od šumarskog preduzeća, u kojem je Negosav zaposlen i radi kao šumar. Pored njegove plate, kao dodatni izvor prihoda ta porodica ostvaruje pravo na dječiji dodatak. U ovom trenutku, oni koriste dvije sobe i spavaju na ukupno četiri kreveta.

"Kojovići su se prošle godine zadužili novčanim kreditom u banci i kupili plac na kojem su planirali da započnu izgradnju svog porodičnog doma. Zahvaljujući višegodišnjoj saradnji Humanitarne organizacije 'Srbi za Srbe' i Nikole Mirotića, porodica Kojović će sa svojih petoro djece do kraja 2019. dobiti novoizgrađeni i opremljen dom sa osnovnim kućnim namještajem i bijelom tehnikom, kako bi mali Kojovići imali pristojne uslove za dalje odrastanje", saoštila je ta humanitarna organizacija.

Mirotić je na ovaj način još jednom pokazao veliko srce jer je i u prošlosti bilo mnogo akcija u kojima je u teškim situacijama pomogao onima kojima je pomoć bila potrebna.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC