• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŽRK Borac u službi humanosti: Utakmica za banjalučku porodicu Lukić

Autor mondo.ba

Na meču sa tuzlanskim Jedinstvom (nedjelja, 16 časova), prikupljaju se sredstva za kupovinu kuće samohranoj majci Dušanki Lukić iz Banjaluke, koja živi u neuslovnoj kući sa četiri sina i dvije kćerke

Rukometašice banjalučkog Borca, koje su se ove sezone nakon četiri godine igranja u Prvoj ligi Republike Srpske vratile u elitni rang bh. rukometa, u nedjelju u dvorani Borik, sa početkom u 16 časova, ugostiće ekipu tuzlanskog Jedinstva.

Osim takmičarskog, odukom rukovodstva banjalučkog kluba, ova utakmica imaće i humanitarni karakter, s obzirom da je šestostruki šampion i osvajač Kupa BiH odlučio da se priključi akciji za pomoć porodici Lukić iz Banjaluke, a koju sprovodi Rukometni klub Kaluđer.

Možda će vas zanimati

Porodica Lukić, samohrana majka Dušanka i šestero djece (četiri sina i dvije kćerke), živi u trošnoj kući u naselju Debeljaci, a pokrenuta je akcija kupovine nove, uslovne kuće. Pronađena je jedna koja košta 22.000 KM, a do sada je humanitarnim akcijama skupljeno 3.5000 KM.

Kako je naveo ŽRK Borac, ulaz na utakmicu sa Tuzlankama biće besplatan, ali će na ulazu u ''banjalučki hram sporta'' biti postavljene kutije u koje će moći da se doniraju sredstva.

Sredstva mogu da se uplate i na žiro-račun 5551000045737214, te na devizni-račun 5550000045737458 (swift: NOBIBA22) u Novoj banci ad Banja Luka.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC