• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN OTKRIO KOLIKO SU NAVIJAČI DONIRALI ZA POREZ: Milioni na računu crno-bijelih - gotova akcija za pomoć

Košarkaški klub Partizan saopštio je sve o završetku akcije - kada je završena, koliko je donirano i kada se dijele članske karte koje su dobili svi učesnici.

 Navijači Partizana prikupili 1,7 miliona evra Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Partizan je u ogromnim finansijskim problemima i dug za porez od čak sedam miliona evra pravio je velike probleme košarkaškoj sekciji crno-bijelih, ali je sada situacija malo lakša. Nakon što je završena akcija koju su inicirali navijači, a sproveo klub, Partizan je objavio koliko novca je sakupljeno.

U objavim na društvenim mrežama crno-bijeli navode da su navijači na poseban račun donirali čak 196.358.862 dinara, odnosno oko 1.700.000 evra. Taj novac biće uložen u saniranje poreskog duga, kako bi Partizan sa manje obaveza prema državi ušao u novu sezonu - vjerovatno još jednu koju će igrati u Evroligi.

"Akcija prikupljanja sredstava za namirenje poreskog duga je završena. Na prvom mjestu, hvala navijačima koji su akciju inicirali i pokrenuli još jednu priču o neraskidivoj ljubavi između onih koji se za crno-bijele bore na terenu i tribinama. Ažuriranje tabele i sabiranje dodatnih uplata još uvijek nije okončano, molimo sve navijače da ukoliko primjete bilo kakvu grešku u tabeli na sajtu http://jedanpartizanimamo.rs pošalju prigovor na [email protected]. Reklamacije se mogu slati do 05.06.2023. Preuzimanje članskih karata i majica će početi 10.06", navodi se u objavi crno-bijelih.

Podsjećamo, akciju prikupljanja sredstava za plaćanje poreza podržali su i brojni bivši igrači - kako košarkaškog, tako i fudbalskog kluba Partizan. Među onima koji su uplatili novac su Aleksandar Mitrović i Vuk Rašović, a i nedavno preminula Milka Džikić je učestvovala na samom početku akcije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC