• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amerikanci zbog Jokića poludjeli za srpskom hranom: Novinari stigli u Majami, pa svi krenuli u restoran! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novinari koji prate mečeve Nikole Jokića riješili su da odu u sprski restoran u Majamiju i isprobaju specijalitete.

 Američki novinari zbog Nikole Jokića jedu u srpskom restoranu  Izvor: MN Press/Twitter/Romi_Bean/printscreen

Nikola Jokić ide ka prvom prstenu u NBA ligi, a vjerovatno i ka MVP nagradi u finalu, što je natjeralo Amerikance da se u potpunosti zainteresuju za srpsku kulturu. Pored toga što ih strašno interesuju detalji o Nikolinom životu u Somboru, sada su američki novinari riješili da "istraže" i kakva je hrana u Srbiji - idealnu priliku dobili su na gostovanju u Majamiju.

Dok se Nagetsi pripremaju za četvrti meč finalne serije i dok Nikoli mnogo nedostaje srpski jezik, novinari koji su iz Denvera doputovali na Floridu odlučili su da posjete jedan od najpoznatijih srpskih restorana u SAD. Zanimalo ih je šta ima u jelovniku, koliko se hrana razliku od onoga što svakodnevno jedu i šta bi to neobično mogli da probaju iz zemlje koja im nije bila pretherano važna dok im nije poslala dvostrukog MVP-ija NBA lige!

Tako je novinarka Romi Bin snimila i na svom Tviter profilu poduhelila detalje odlaska u srpski restoran! Romi je tom prilikom isprobala roštilj na srpski način, karađorđeve šnicle, kajmak, uštipke i druge specijalitete, nazdravila je rakijom, a usphela je i da izgovori jednu riječ na srpskom! "Živjeli, Nikola Jokić", glasila je poruka koju je poslala na kraju snimka koji je privukao mnogo pažnje.

Zbog Nikole Jovića, koji je posljednjih godinu dana stanovnik Majamija, i Nikole Jokića, koji je posjetio ovaj restoran, ali i reportaže koju je Romi Bin uradila, istim putem krenule su njene kolege. Na svojim Tviter profilima gostovanjem u srpskom restoranu u SAD pohvalili su Kejti Vinge i Vik Lombardi, ljudi čije vijesti o Nikoli Jokiću već godinama prenosimo. Oni su se prvo raspitivali šta treba da probaju kada posjete srpski restoran, uz napomenu da moraju da rade večeras i da ne bi trebalo da se napiju ovog puta.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC