• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo samo Srbi mogu da smisle! Navijači pjevali Jokiću, nasmijaće vas do suza - ima veze sa konjima! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nikola Jokić dobio je i novu pjesmicu nakon pobjede Denvera nad Majamijem. Srpski navijači ga oduševili poslije meča.

 Navijači smislili pjesmu za Jokića Izvor: YouTube/NBA/Twitter/KatyWinge/Screenshot

Srpski košarkaš Nikola Jokić ostvario je prethodne noći istorijski tripl-dabl u pobjedi Denvera nad Majamijem (109:94) za vođstvo od 2:1 u NBA finalu. Još jednom je Jokić bio heroj navijača Denvera, ali i Srba koji su došli na gostovanje (ili žive na ovom gradu na Floridi) i koji su ga bodrili čak i kada se utakmica čula, pa je tako ispred hale odjekivalo duhovito skandiranje koje će sigurno oduševiti Somborca.

"Čije konje jašeš Nikola, Nikola...", skandirali su poslije meča navijači srpskog košarkaša na dobro poznatu melodiju, čime su zaintrigirali i brojne američke novinare koji su se pitali šta uopšte znače ove riječi i zbog čega ih skandiraju najboljem igraču planete.


Naravno, dobro je svima poznata ljubav Jokića prema konjima, što je primijetio čak i Kevin Durent koji je u obrisanom tvitu napisao da ga to zanima mnogo više od slave. Uostalom, Jokić čim završi sezonu odlazi u rodni Sombor gdje najveći dio vremena provodi u štali: "Volim njihov miris. Najbolji osjećaj na svijetu je kada ih hranite, sam zvuk kada jedu u štali je najbolji zvuk koji možete da čujete. To je nešto što samo ljudi koji vole konje mogu da osjete".

Podsetimo, prethodne noći Nikola Jokić je upisao tripl-dabl u kome je zabilježio čak 32 poena, 21 skok i 10 asistencija, što nikad niko nije uspio u NBA plej-ofu, pa je srpskom košarkašu bilo neprijatno da govori na ovu temu sve dok nije konačno čuo srpski jezik i obradovao se - vjerovatno podjednako kao i skandiranju ispred hale.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC