• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemanja Bjelica već napušta Fenerbahče!? Pričaće se o povratku u Zvezdu, a Partizan ga je već zvao...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nemanja Bjelica bi već poslije jedne sezone u Fenerbahčeu mogao da napusti turski klub.

 Nemanja Bjelica napušta Fenerbahče Izvor: MN PRESS

Uprkos slaboj sezoni u Evroligi, Efes je uz provokacije Ergina Atamana srušio Fenerbahče u polufinalu prvenstva Turske (3:1) i tako pod znak pitanja stavio budućnost trenera Dimitrisa Itudisa, ali ne i samo njega. Specijalizovani grčki portal "Total Basket" piše da je neizvjesna budućnost i Nemanje Bjelice, čiji povratak u Istanbul nije prošao onako kako su se svi nadali u klubu prethodnog ljeta.

Bjelica je u dresu Fenerbahčea bio MVP Evrolige u sezoni 2014/15 prije nego što će se preseliti u NBA gdje je igrao za Minesotu, Sakramento, Majami i Golden Stejt, gdje je upravo sa Voriorsima osvojio šampionski prsten prije velikog povratka u Evropu. Ipak, daleko je od svojih najboljih dana, prije svega zbog povreda koje su ga mučile cijele sezone.

Već na startu je Bjelica morao da pravi pauzu i nije prošao pripreme sa Fenerbahčeom, tako da je u hodu morao da se uhodava sa zahtjevima Dimitrisa Itudisa, Odigrao je svega sedam mečeva za turski klub u Evroligi ove sezone, debitovavši tek krajem marta. Jasno je da je "zarđao" i to pokazuju i brojke (2,7 poena, 2,1 skok i 0,9 asistencija), ali izgleda da u Feneru neće ni imati strpljenja za njega iduće sezone!?

Ugovor bi mogao da se završi na pola dogovorenog (dvije godine, četiri miliona dolara), što će pokrenuti priče o njegovom povratku u srpsku košarku. Prije svih u Crvenu zvezdu za koju je igrao od 2008. do 2010. godine, ali znamo da se spominjao i Partizan od kada je na klupu crno-bijelih sjeo Željko Obradović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC