• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nemamo informacije o njima": Partizan u čudnoj situaciji pred Evroligu - Obradović poslao poruku Nemanji Bjelici!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Partizan igra protiv Fenerbahčea u četvrtak

 Željko Obradović o Fenerbahčeu i Nemanji Bjelici Izvor: MN PRESS

Poslije povratka sa Kupa Radivoja Koraća, KK Partizan se spremio za meč protiv Fenerbahčea u Evroligi (četvrtak u 21). U pripremi za taj susret u Štark areni, u kojem će crno-bijeli igrati za 14. evroligašku pobjedu, Željko Obradović i njegov stručni štab imali su komplikovanu situaciju, jer su ostali bez bilo kakve informacije o aktivnostima rivala.

"Neobična situacija, oni su neko vrijeme bez utakmice zbog svega što se desilo u Turskoj nažalost. Prekinuto je prvenstvo, nisu igrali Kup, nisu igrali utakmice u Evroligi. Imamo informacije da su probali da igraju prijateljske utakmice, nažalost, osim rezultata nemamo nikakve informacije sa tih mečeva. Bitno je da su im se vratili neki igrači, da smo čuli da je i Nemanja Bjelica počeo da trenira sa ekipom i nadamo se da će što prije izaći na teren. U svakom slučaju želim mu da se to što prije dogodi", rekao je "Žoc" o srpskom asu koji je pod njegovim vođstvom postao MVP Evrolige.

Fenerbahče dolazi u Beograd kao petoplasirani na tabeli, sa skorom 14-9. "Što se tiče načina na koji igra Fenerbahče, to je poznato, imaju nosioce igre, mogu da igraju sa različitim postavama, mogu sa tri visoka, sa dosta promjena u odbrani, sa niskom postavom kad traže ritam i rješenja u šutu za tri poena. Sve to znamo i pokušali smo da se pripremamo kao i pred meč u Istanbulu".

Da li će poraz od Zvezde u polufinalu Kupa Radivoja Koraća uticati na formu igrača u Evroligi? "Ne, nema veze, rekao sam i igračima da kako god da se završi jedno takmičenje uvijek se okrećeš drugom i samo se usmjeravaš ka onome što je ispred tebe. Drago mi je što ću vidjeti te ljude ponovo, tamo smo bili sedam godina i ja i trojica ljudi iz stručnog štaba i naravno da mi je drago što ću ih ponovo vidjeti".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC