• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN ULOŽIO PRIGOVOR NA MEČ SA ZVEZDOM! Pojavio se dokument, žalba riješena po hitnom postupku

Autor Haris Krhalić

Partizan se žalio poslije utakmice sa Crvenom zvezdom u polufinalu Kupa Radivoja Koraća.

 Partizan podnio prigovor na utakmicu sa Zvezdom Izvor: MN PRESS

Partizan je podnio prigovor na utakmicu protiv Crvene zvezde u polufinalu Kupa Radivoja Koraća, vidi se iz saopštenja o meču na sajtu Košarkaškog saveza Srbije (KSS). Crvena zvezda je slavila poslije preokreta 83:75, u meču koji je potrajao dva i po sata i koji je bio prekidan zbog ubačenih predmeta, vrijeđanja i na kraju povlačenja sudija, a crno-bijeli očigledno nisu bili zadovoljni i podnijeli su prigovor potpisom kapitena u zapisniku utakmice.

U odjeljku "odluke komesara" navodi se da je Partizan podnio prigovor u pisanom obliku delegatu utakmice u propisanom roku, i uplatio taksu na račun KSS, a potom je delegatski izvještaj dostavljen Komesaru po hitnom postupku.

Nakon dostavljenih izjava službenih lica delegata i sudija (Krneta, Nikolić, Obrknežević i Ćalić), odlučeno je da se prigovor Partizana odbije i da se utakmica registruje postignutim rezultatom. Takođe, navodi se da je odluka Komesara o registraciji utakmice sada konačna.

"Na osnovu čl. 65 Propozicija, protiv konačne odluke Komesara kojom se prigovor odbija i utakmica registruje postignutim rezultatom može se podneti tužba za utvrđivanje ništavnosti odluke, u skladu sa Zakonom o sportu i Statutom KSS, i to samo zbog povrede materijalnog prava", naznačeno je na kraju saopštenja koji je dan posle utakmice potpisao komesar Kup takmičenja KSS Bojan Popović.

Pogledajte i kako izgleda dokument sa sajta KSS, a podsećamo da se finale Kupa Radivoja Koraća između Mege i Crvene zvezde igra večeras od 21 čas.

Izvor: KSS/Screenshot

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC