• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MI SMO SAMI SEBE POBIJEDILI! Danilo Anđušić poslije poraza Partizana u derbiju: Borili smo se, ali NEDOVOLJNO izgleda...

Autor Dragana Božić

Danilo Anđušić nije zadovoljan igrom Partizana u drugom poluvremenu protiv Crvene zvezde.

 Anđušić Partizan pobijedio sam sebe Izvor: MN PRESS

Partizan je vodio i 18 poena razlike u "vječitom" derbiju protiv Crvene zvezde u Nišu, međutim tim Duška Ivanovića, inače isključenog u 12. minutu utakmice, plasirao se u finale. Zvezda je slavila 83:75 poslije velikog preokreta u nastavku meča, a zamjenik kapitena crno-bijelih Danilo Anđušić, koji je u jednom trenutku molio i publiku da se umiri kako meč ne bi bio prekinut, poručio je da su crno-bijeli "sami sebe pobijedili".

"Mislim da smo sami sebe pobijedili večeras. U prvom poluvremenu otvorili smo utakmicu sjajno i na pravi način, prije svega odbrambeno i onako kako želimo da igramo od prvog minuta. Zbog toga samo imali tu veliku prednost u prvih 15 minta. To se kasnije totalno promijenilo. Mnogo smo dozvolili lakih poena Zvezdi, prije svega u trećoj četvrtini", rekao je Anđušić nezadovoljan brojnim stvarima u igri svog tima: "Dok smo bili u bonusu pravili smo neke faulove, gdje su oni iz bacanja postizali lake poene, otvarali smo njihove šutere, što su oni iskorsiti i preokrenuli u svoju korist".

Ovo je bio treći ovosezonski poraz Partizana u duelima sa "vječitim" rivalom, dobili su jedan u Evroligi, dok su dva puta poraženi u ABA ligi.

"Boriili smo se, ali nedovoljno izgleda. Sezona je duga, trofej manje, naravno da nam je svima teško i da nije sve jedno. Sutra je novi dan, moramo da se okrenemo ka ovim takmičenjima koja su ostala i da nastavimo sa našom igrom koju smo prikazivali posljednjih mjesec i po dana", kazao je iskusni bek Partizana.

Partizanu sada slijede obaveze u Evroligi gdje ih 23. februara očekuje duel sa Fenerbahčeom u Beogradskoj areni, gdje bi ih pobjeda "pogurala" ka plej-ofu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC