• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JOKIĆ ZGRABIO OMILJENOG SAIGRAČA - BACIO GA U BAZEN SA ŠAMPANJCEM: Ludilo na proslavi titule, vidjeli smo i BOMBU! VIDEO

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nikola Jokić je znao kako da proslavi titulu NBA lige, a "nastradao" je Džamal Marej!

 Nikola Jokić sa saigračima iz Denvera slavi NBA titulu Izvor: Twitter/printscreen/@NBA

Ludnica u Somboru, ludnica i u Denveru! Nikola Jokić je NBA šampion, uspeo je da odvede svoje Denver Nagetse do NBA titule, a onda je nastalo nezapamćeno slavlje! 

Srpski dvostruki MVP NBA lige je naravno pokazao kakav je gospodin tako što je prvo prišao svakom igraču Majami Hita i pozdravio se sa njim, prvo probao da utješi rivala koji se borio i uspio da pruži jak otpor, a kada je sve bilo gotovo, kada su nagrade podijeljene, uslijedilo je ludilo! 

Prvo je prišao treneru Majku Melounu i dugo pričao sa njim, a sada je procurio snimak slavlja na kome se vidi kako Jokić baca Džamala Mareja u bazen! Sjajni plejmejker bio je "druga violina" Denvera u ovom plej-ofu, a ove sezone je bio ključ titule. Uspio je konačno da se vrati na teren poslije teške povrede i digao je formu na maksimum, a evo kako je završio u vodi kada ga je Nikola zgrabio!

Nasmijani džin iz Sombora je sa osmijehom na licu zgrabio Mareja i bacio ga kao pero u mali bazen u okviru hale! Vidjeli smo i da je Marej sa bocom šampanjca u ruci pada u vodu. Sve to je kompletirao Vlatko Čančar. 

Vidio ga je Jokić kako prilazi i pozvao da im se i on pridruži, a onda je još jedan bivši igrač Mege u komplet opremi i sa patikama skočio "bombu" u bazen! 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC