• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠOU! GRME SINAN, ACA LUKAS I "ROMALE" U DENVERU: Jokićeva braća "navukla" sve na srpske narodnjake! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srbin je donio NBA trofej, pa sada je red da se čuje i srpski melos! Prštalo je u Denveru, sve sami hitovi u režiji braće Jokić!

 Narodnjaci u svlačionici Denvera Izvor: Twitter/printscreen/@DaveInDTown

Cijeli Denver slavi, ali najglasniji su Jokići! Dok je Nikola zajedno sa ćerkom Ognjenom i suprugom Natalijom slavio sa peharima, njiegova braća Strahinja i Nemanja su pravila haos u svlačionici! Preuzeli su puštanje muzike, pa su svlačionicom odjekivali srpski hitovi! 

Dok je otac Džamala Mareja pozirao sa peharom u pozadini je mogao da se čuje hit Sinana Sakića, a trener Majkl Maloun koji je već sjajno proslavio titulu sa braćom svog najboljeg igrača je "poludio" kada je čuo Acu Lukasa! Priključio se igranju i slavlju i krenuo da igra sa Strahinjom i Nemanjom uz "Nešto protiv bolova" od Ace Lukasa. Šta drugo reći, nego - uživajte:

Jokići su kasnije slavlje preselili i u jedan noćni klub u Denveru gdje su viđeni sa nekoliko ljepotica kako uz srpsku muziku i alkohol slave veliki uspjeh najmlađeg brata, ali najveći šou desio se u svlačionici gdje su oni bili glavni. 

Moglo je da se čuje i "Romale romali" od Ane Nikolić dok su u već praznoj svlačionici slavili titulu, a brojni srpski hitovi završiće u američkim TV prilozima i člancima zbog njih. Posluštajte i pogledajte: 

Uz sve to Strahinja i Nemanja nisu skidali dresove Srbije dok su igrali i slavili. Što bi rekao Nikola Jokić na konferenciji za medije: "Ala je lijepo biti Srbin!"  

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC