• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ON JE JEDINI VJEROVAO U JOKIĆA! U novembru rekao da Denver uzima titulu, cijeli NBA mu se smijao

Ko se zadnji smije, najslađe se smije. A to su Čarls Barkli i Nikola Jokić.

 Čarls Barkli jedini vjerovao u Denver Izvor: YouTube/Printscreen/NBA on TNT/Chaz NBA

Čarls Barkli je 22. novembra, tek što je sezona počela rekao da će Nikola Jokić i Denver Nagetsi uzeti NBA titulu i svi su mu se smijali. Nisu prestajali da ga ismijavaju Keni Smit i Šekil O'Nil cijele sezone, ali on nije odustajao.

"Denver Nagetsi će završiti sa najboljim skorom na Zapadu. Denver Nagetsi će završiti kao prvi na Zapadu", rekao je Čarls Barkli proročki 22. novembra, a Šek nije mogao da ne dobaci: "Nema šanse!"

Nedjelju dana kasnije je zamalo pogodio i finale Zapadne konferencije. Rekao je da će u njemu igrati Finiks Sansi i Denver Nagetsi i da će Denver proći. Promašio je zamalo jer je Nikola Jokić sa svojim timom izbacio Sanse 4:2 u polufinalu:

"Dajte mi Sanse i Nagetse u finalu Zapada, sviđaju mi se njihove šanse. Sviđa mi se šta su Denver Nagetsi uradili pred sezonu i koga su doveli. Denver Nagetsi će završiti sa najboljim učinkom na Zapadu. Ovde ste čuli", rekao je on, a onda je nekoliko dana kasnije ljutito digao glas u studiju: "Nemojte da prespavate moje Nagetse! Je l' mogu da kažem nešto? Dosta mi je potcjenjivanja Denver Nagetsa! Oni će ući u finale. Tišina!"

Svi u studiju su se smijali, a tokom sezone je Barkli ponavljao svoju priču kao pokvareni gramofon.  "Trener Maloun je sjajan, a iako je dvostruki MVP bolje nam je da konačno počnemo da cenimo veličinu koju vidimo kod Nikole Jokića. Oni su i dalje moj pik za pobjednike Zapada. Gledam njegovu veličinu i nevjerovatan je."

Poslije 52 odigrane utakmice javno je u studiju rekao: "Nagetsi garantovano idu u NBA finale!" Zatim je pred polufinale Zapada smio pred svima da tvrdi da će Denver dobiti Finiks sa Krisom Polom, Devinom Bukerom, Kevinom Durentom i Deandre Ejtonom. 

"Mislim da će Denver da uzme ovu seriju, mislim da će da uzmu i NBA prsten da budem iskren. Džamal Marej je konačno zdrav i oni mi se jako sviđaju. Jedva čekam da uđu u finale", istakao je tada, a pred finale je odmah svima kazao da Lebron nema šanse!

"Tek tako otpisuješ Lejkerse?", pitali su ga, a on je ispalio: "Dođavola, naravno da ih otpisujem! Garantujem da Nagetsi idu u finale! Ne možete ništa da mi uradite da me iznervirate oko mojih Nagetsa."

Došlo je i finale, a pred sedmi meč polufinala Istoka između Majamija i Bostona je rekao da uopšte nije bitno ko će tu proći dalje. 

"Protiv koga god da Denver bude igrao pobijediće, mada će mnogo lakše da dobiju Hit nego Seltikse. Nisam promijenio mišljenje oko ovoga otkako je plejof počeo, Denver će uzeti titulu. Mislim, ako ne volite Jokića, nešto nije u redu sa vama kao osobom!"

Na kraju, ponovio je svima rečenicu koju bi trebalo da zapamte: "Pričate o superstarovima koje ne cijene, o timovima koje ne cijene? To su Denver Nagetsi. Niko nije vjerovao u njih cijele sezone!"

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC