• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto moramo da pričamo o tom idiotu? Žestoke uvrede legendi za NBA zvijezdu: Ti si Jevrej Silvere, suspenduj ga!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kajri Irving je za sada prošao bez kazne, a Šek i Čarls su bijesni zbog toga!

 Čarls Barkli i Šekil O Nil izvrijeđali Kajrija Irvinga Izvor: Profimedia/Twitter/screenshot/ClutchPointsApp

Kajri Irving ne prestaje da pravi skandale u NBA! Sada je u nizu svojih ispada objavio knjigu i film u kojima je javno vrijeđao Jevreje svojim komentarima, a da stvar bude gora nije htio da se javno izvini.

On je negirao da je to što je rekao antisemitizam i to je još jedna u nizu njegovih izjava koje su podigle buru - od tvrdnje da je zemlja ravna ploča, do antivakserskih stavova. Sada su ga javno zbog ovakvog ponašanja prozvale dvije NBA legende.

Šekil O'Nil i Čarls Barkli javno su rekli da je Kajri Irving - idiot! Posebno je bijesan bio O'Nil koji se naljutio što uopšte mora da priča na ovakve teme. 

"Ja sam bio jedan od prvih NBA igrača na tviteru, a kada sam shvatio kakav to uticaj ima znao sam da moram da budem jako odgovoran. Ja pokušavam da nasmijem i inspirišem ljude. Morate da budete svjesni toga što pišete, a ja vidim da on nije, ne zanima ga. Boli me kada moramo da pričamo o stvarima koje nas dijele. Boli me što moramo da odgovaramo za ono što je uradio ovaj idiot. Ja sam za jednakost svih ljudi, uvijek sam bio za to. Bez obzira na porijeklo i religiju i neću da odgovaram za ono što je on uradio. Ali vidi se da njega ne zanima", rekao je Šek.

Barkli je bio bijesan i na NBA ligu i prvog čovjeka takmičenja Adama Silvera koji nisu reagovali na pravi način. 

"Mislim da je morao da bude suspendovan, mislim da je Adam Silver trebalo da ga suspenduje jer je on Jevrej. Ne možeš ti da budeš plaćen 40.000.000 dolara i da mi vrijeđaš religiju. Imaš pravo da me uvrijediš, ali ja imam pravo da ti ne dam mojih 40.000.000 dolara. NBA je napravila grešku. Suspendovali su ljude koji su vrijeđali homoseksualce, što je bilo pravilno. Kada vrijeđate crnu zajednicu takođe treba da budete kažnjeni. I mi ovdje pričamo o ovom idiotu", istakao je Barkli.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC